facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GreenlifePro

GreenlifePro

Info

Wie zijn we?

www.GreenlifePro.be

Put color in your life. Think Green.

Geschiedenis

Wie zijn we?

GreenlifePro is een dynamisch bedrijf dat zich is gaan toespitsen op een specifiek alsmaar groter wordend probleem, namelijk de kwaliteit van onze leeflucht en van ons drinkwater.

Steeds vaker bericht de media over nieuwe wetenschappelijke studies die aantonen dat de kwaliteit hiervan vaak twijfelachtig is.

Deze studies tonen iedere keer opnieuw aan dat er, ondanks de grote inspanningen van verschillende instanties, nog steeds een ontoelaatbare hoeveelheid schadelijke stoffen in ons drinkwater en onze leeflucht terug te vinden zijn.

Zuiveringsinstallaties, om de enorme hoeveelheden water en lucht die dagelijks in ons land geconsumeerd wordt te optimaliseren, kosten ontzettend veel geld. Geld dat er niet is. Daarom wordt deze optimalisatie in België niet verwezenlijkt.

GreenlifePro is zich daar al langer van bewust. Wij hebben de kennis, expertise en de materialen om dit probleem voor u persoonlijk op te lossen. Deze oplossing is volledig toegespitst op uw specifieke noden.

Put color in your life. Think Green!



"Als ontwikkelingsplatform is GreenlifePro gespecialiseerd in twee vakgebieden: Drinkwateroplossingen voor bedrijven, horeca, rust- en verzorgingstehuizen en particulieren. En in duurzame energieoplossingen met onze GreenlifePro PowerUnit voor grotere verbruikers."
Adres: Mechelsesteenweg 335, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015681268
Stad: Bonheiden
Route: Mechelsesteenweg 335
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: GreenlifePro PowerUnit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tegeldesign Tegeldesign 761 meter Prachtige showroom met goed advies! Zeker de moeite om eens te gaan kijken. Bedankt S...
Broodbakkers Broodbakkers 2 km Verse producten
DBSP bvba DBSP bvba 6 km Super firma, zaakvoerder is top
Groenbedrijf Bart Beullens bvba Groenbedrijf Bart Beullens bvba 8 km Zeer hoge kwaliteit, zeer professioneel materiaal, heel vriendelijk en heel snel als ...
Gonzy bvba Gonzy bvba 201 km Totaal renovatie- gyprocwerken - badkamer renovatie – pleisterwerken - zolderisolatie...
Recensies
Perfecte communicatie, goede opvolging en een uitstekende service! Een professioneel en behulpzaam team dat de machine is komen installeren en steeds goed onderhoud doet. Over de gepersonaliseerde waterflessen krijgen we alleen maar positieve reacties
Voor zowel Privé als zakelijk Ducanox BVBA zijn wij super tevreden over het product en de diensten. Komen afspraken na, en zeer vriendelijke techniekers! Een aanrader!
Zeer goede service, goed systeem en zeer belangrijk voor het milieu
Het meest onprofessionele klantbehandeling, neerbuigende houding, respect eisen, maar zelf respect te geven doen ze niet. Deadline/contract/afspraak zijn hier gewoon loze beloften.
Wij zijn overgeschakeld van SipWell naar GreenLifePro en daar hebben we nog geen moment spijt van. Goedkoper en niet meer sleuren met zware bidons. Wij vinden het water ook lekkerder.
Greenlife…. T’is voor ‘t milieu enzo. Eigenaar rijdt met BMW M reeks. CO2 = 218g/km
Al jaren een fijne samenwerking! Aanrader voor iedere horecazaak
Zeer behulpzaam en vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar GreenlifePro met het openbaar vervoer


Bonheiden Befferhof 160 meter
530
532
533
681
Bonheiden Befferhof 170 meter
530
532
533
681
Sint-Katelijne-Waver Pasbrug 180 meter
Mechelen Pasbrug 190 meter
Sint-Katelijne-Waver Pasbrug 300 meter
512
520
528
532
533

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid