facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greenhills - Dynamic Landscaping

Greenhills - Dynamic Landscaping

Info

Vormgeving en creatie van externe leefruimtes.



"Van doordacht tuinontwerp naar kwalitatieve realisatie: ons stokpaardje! Uw tuinarchitect en -aannemer onder één dak. Met een sterk team van gediplomeerde tuinarchitecten en aannemers werken wij aan het creëren van duurzame, unieke en prachtige tuinen."
Adres: Nieuwenbosstraat 18, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 0497171488
Stad: Dilbeek
Route: Nieuwenbosstraat 18
Postcode: 1700



op zoek naar gerelateerd: Facebook Greenhills
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bomen Leo Bomen Leo 2 km Mooi werk en proper, vriendelijke mensen en eerlijke prijs Ik raad deze tuinman aan
Recensies
Na 7 offertes gekregen te hebben van verschillende tuinaanleggers was Greenhills de enige die een concept voorstelde en niet enkel vervangen van oude treinbilzen door beton of hout. De laatste fase van onze tuin is dit jaar afgewerkt. Het resultaat is prachtig. 5 jaar hebben we er toch aan gewerkt. Eender wie bij ons komt complimenteert ons voor het resultaat. dat doet plezier. En dit door een kwasie carte blanche gegeven te hebben aan Gauthier, de schepper van ons paradijs! Nogmaals bedankt aan heel het team voor deze droom die werkelijkheid is geworden.
Mijn kleine stadstuin net geen are groot was aan een update toe: nieuwe aanplanting, plaatsen van bamboeborders en meer bergruimte. Met Greenhills was het er “boenk” op: ze hebben mij de ideale oplossing aangeboden met een praktische tuinkast die perfect in de tuin geïntegreerd is. Ook de planten doen het uitstekend, wat niet altijd evident is in een ingesloten tuin met weinig direct zonlicht. Wat mij betreft mogen ze terugkomen!
Gedreven en bekwaam team dat samen met de klant op zoek gaat naar een stijlvol resultaat mét karakter. Je kan je eigen ideeën aanvullen met professionaliteit en kennis waardoor alles een mooi geheel vormt. Jullie creaties zorgen bij ons voor een veel aangenamer buiten 'leven'. Dankjewel! Rik & Ellen
Radeloos over wat ik met mijn sombere stadstuin moest aanvangen, ging ik bij verschillende tuinaannemers aankloppen. Deze toonden echter weinig interesse waarschijnlijk door de kleinschaligheid van het project en de moeilijke toegankelijkheid tot de tuin... of stelden een belachelijk hoge prijs voor. Gauthier zag echter potentieel en ik gaf hem carte blanche, soms wel met een bang hart :-. Ik vond het plan namelijk heel gewaagd en ik zou het alleen nooit aangedurfd hebben. Het resultaat is echter prachtig. Mijn sombere, donkere stadstuin veranderde in een mooie, open en groene ruimte waar het nu gezellig vertoeven is. Iedereen die bij nu mij over de vloer komt, is onder de indruk van mijn tuin... Ook de buren waren enthousiast en kwamen mij feliciteren met het resultaat. Heel leuk om zo'n positieve reacties te ontvangen. Bovendien hield Gauthier ook steeds rekening met mijn budget en persoonlijke smaak. Er is maar 1 ding waar ik spijt van heb : dat ik de stap niet eerder zette :-.
Recent kochten we een nieuw huis met een ruime maar lelijke, overvolle en vermoeide tuin. Na een eerste succesvolle samenwerking bij ons vorig huis, hebben we opnieuw contact opgenomen met Greenhills. Gezien de focus ligt op de verbouwingen in huis, hebben we met hen een gefaseerd plan opgestart om de tuin reeds op te kuisen maar niet meteen met de kost te zitten van een complete aanleg. Op die manier komen we stap voor stap tot het gewenst eindresultaat maar kunnen we steeds van de tuin genieten. By the way, bij de verkoop van ons vorig huis bleek de tuin een absolute meerwaarde te zijn, de tuin heeft bij wijze van spreken zijn eigen terugbetaald.
Na de plaatsing van ons zwembad hebben wij Gauthier en zijn team ingeschakeld om onze tuin af te werken. Van begin tot einde hebben ze zich aan hun beloftes gehouden. Het eindresultaat was TOP !! Wij kunnen Greenhills enkel aanbevelen. A+++
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid