facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Terra

Green Terra

Info

Les terrariums sont de véritables jardins miniatures sous verre. Eco-systèmes naturels demandant peu d'entretien, ils sont accessibles à chacun

Geschiedenis

Les terrariums sont de véritables jardins miniatures sous verre. Eco-systèmes naturels demandant peu d'entretien, ils sont accessibles à chacun



"Green Terra est un concept store artisanal situé à Tournai en Belgique. on y trouve des idées cadeaux, de la déco, des plantes, des cache-pots, des bouquets fleurs séchées, des terrariums, du textile pour la maison, de la vaisselle et des bijoux. Nos marques sont Madam stoltz, Hkliving, Bloomingville Mini, helen b, atelier lonicera, Louise Damas, La2l,... Un corner Kids est également disponible."
Adres: 7500 Doornik
Telefoonnummer: 0032472835050
moc.liamtoh@pohsarretneerg
Stad: Tournai
Postcode: 7500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TheNeverland TheNeverland 69 meter Als iemand iets van disney zoekt zeker naar hier komen dit is gewoon the place to be
AlterSmoke AlterSmoke 1 km Peu de stock et de choix. Marque Alter Smoke sans saveur. Certains vendeurs ne connai...
Recensies
Winkel vol originaliteit met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten, de eigenaar is zeer attent en attent op de behoeften van haar klanten, deze plek is een verademing, raad ik aan. Tot snel Sofie
Geweldige ontdekking de kinderen hebben de badballen gekraakt en mijn man op de mooie borden. Een plek met cadeau-ideeën voor het hele gezin. We komen zeker terug! Bedankt voor het advies en tot ziens.
De items die in deze winkel worden verkocht, zijn met veel smaak gekozen... Ik betreur echter het gebrek aan hoffelijkheid in deze winkel, je kunt niet echt zeggen dat de ontvangst erg hartelijk is, een simpele hallo kan geen kwaad. Zeer slechte ervaring: ik had een tegoedbon van 50€ overschreden met een paar weken, het is mijn schuld maar na geprobeerd te hebben om te overleggen omdat de antwoorden moeilijk te verkrijgen zijn, onmogelijk om een ​​klein commercieel gebaar te maken. Ik geef nog steeds aan met foto's dat ik enorm veel heb uitgegeven sinds hun opening... En dan niets... Zeker, ik zal daar nooit meer teruggaan! Echt jammer voor een lokaal bedrijf. Ga je gang!
Deze winkel is een echte kleine schat en een lust voor het oog! Daarnaast is de ontvangst hartelijk en neemt het personeel de tijd om je zeer goed te adviseren. Dus als u in de buurt van de winkel komt, aarzel dan niet om binnen te komen, al is het maar voor het plezier van een wandeling en een ontmoeting met het personeel. Omdat je het vast naar je zin zult hebben.
Geweldige conceptstore!!!! Eigenzinnige objecten in een originele sfeer. Daarnaast kun je er handwerk vinden. Ik heb meegewerkt aan het maken van een mooi terrarium, Sophie is echt geweldig. Nogmaals bedankt!!
Het is altijd met veel plezier dat ik naar Green Terra ga. De artikelen worden met zorg opgegraven, je vindt er kleine klompjes voor alle budgetten. Sophie's advies is altijd een grote hulp als je een cadeau te bieden hebt, want over het algemeen wil je alles kopen. Ik raad dit warme en originele lokale bedrijf aan, ren daarheen!
Super leuke winkel, met items voor jong en oud! Mijn neefjes waren dol op hun tijdelijke tattoo-markers!
Een prachtige winkel vol bijzondere voorwerpen! Gaande van interieurdecoratie tot eco-verantwoorde kleding door planten, de winkel presenteert tal van mooie objecten. De twee handelaars zijn discreet maar glimlachend en beschikbaar! Een kleine winkel waar ik dol op ben en die het hypercentrum van Doornik nieuw leven inblaast!
Alles loont in deze winkel, inclusief beleefdheid, glimlachen, warm welkom!!! Ik ging er meer dan eens heen en elke keer kreeg ik te maken met onaangename mensen! Achteraf zijn we verbaasd dat de winkels in de binnenstad verdwijnen!!! Ga je gang.
Hele leuke winkel waar ik regelmatig heen ga om cadeautjes te kopen voor mijn vrouw er is altijd veel keuze. Of het nu voor sieraden of decoratie is. Tot binnenkort
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid