facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Frog

Green Frog

Info

A eco- spiritual project in the middle of the nature in the belgium ardennes. We offer russian sauna, healing sessions, permaculture, workshops & retreats.

Adres:
Telefoonnummer: +32499170346
Stad: Neufchâteau



op zoek naar gerelateerd: Jimmy Cycles, Bicyclic
Recensies
Verschrikkelijk, 3-4 uur laden, vuil tot aan de oren, dat de bomen, dat het brandhout niet netjes is geladen, je moet de lading dwingen om te bewegen, anders steekt alles uit als een buik. Ik heb 40 minuten op de laatste pallet brandhout gewacht totdat ze hem neerlegden, ook al zijn er kant-en-klare in de buurt! Toen herinnerden ze zich plotseling dat ze de kerstbomen moesten laden. Op de voorloopas 12,5t. We zeiden dat we niet zullen overbelasten. Ik dwong de bomen gewoon vast te binden, anders was de luifel gescheurd. Al dit plezier 4,5 uur. Voor sommige bezwaren. Het antwoord is Laten we gaan. Uiterst onaangename mensen. Tenzij je het natuurlijk niet erg vindt en volhoudt, dan is in 5 uur alles lekker cultureel.
Vies, duurt lang om te verzenden. Slechtste bureau dat ik ooit heb gezien. 12 uur bij laden
10 uur opladen..... gelukkig is dat niet overal zo
Verschrikkelijk Modder boven de knieën voor een zeer lange tijd, maar het personeel is vriendelijk
Ik werk bij lux green Zoals alle samenlevingen zijn er goede kanten en minder goede kanten
Zeer ruime keuze en zaden gezaaid ruime keuze
Een werk van professionals door professionals
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid