facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graviteit

Graviteit

Info

Verruimende concepten, designs content: aantrekkelijke communicatie
Samen plaatsen we jouw onderneming op de kaart!

Geschiedenis

Verruimende concepten, designs en content: aantrekkelijke communicatie

Wij zijn Graviteit, twee creatieve wezens die de krachten bundelen om bij elk project het onderste uit de kan te halen. Ons doel als communicatiebureau: zorgen dat jouw bedrijf niet blijft zweven tussen de veelheid aan concurrentie. Samen plaatsen we jouw onderneming op de kaart! Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Klaar om samen aan de slag te gaan met jouw communicatie?
Sterke communicatie komt enkel tot zijn recht wanneer deze op maat van jouw bedrijf is. Niet elke aanpak werkt voor jouw onderneming. Daar is Graviteit zich van bewust.
Daarom plaatsen we elke klant in het middelpunt van zijn eigen sterrenstelsel. We willen weten welke krachten er van werking zijn en wat er leeft in jouw omgeving. Dit is noodzakelijk voor stevig uitgebouwde communicatie. Enkel zo kan jouw bedrijf groeienbinnen het universum.
We geloven in een open en transparante manier van communiceren. Het is ons doel om boeiende en succesvolle samenwerkingen tot stand te laten komen. Het spreekt voor zich dat we steeds inzetten op een partnership op lange termijn, en dat we als communicatiebureau werk afleveren waar we fier op zijn.
Overtuigd? Of nog net dat extra duwtje in de rug nodig? Laten we afspreken en wie weet voel jij de aantrekking tot Graviteit!



"Verruimende concepten, designs en content: aantrekkelijke communicatieSamen plaatsen we jouw onderneming op de kaart!Wij zijn Graviteit, creatieve wezens die de krachten bundelen om bij elk project het onderste uit de kan te halen. Ons doel als communicatiebureau: zorgen dat jouw bedrijf niet blijft zweven tussen de veelheid aan concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Klaar om samen aan de slag te gaan met jouw communicatie?Een uniek en krachtig concept: de basis van effectieve communicatieVerrassend en verzorgd design: jouw bedrijfsimage gevisualiseerdInspirerende en heldere content: maak jouw bedrijf het onthouden waard"
Adres:
Telefoonnummer: 0486249334
Stad: Wichelen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Graviteit betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lettershop - Wichelen Lettershop - Wichelen 525 meter Oa : Drukwerk..Auto bedrukkingen..Car wrap.. Kledij..Stickers..Beletteringen.. Relati...
Viper Studios Viper Studios 4 km Wij zijn een jong web design en development team. Mannen met een missie, de missie om...
Recensies
Met Fonds 323 hebben we al enkele mooie projecten afgewerkt met Graviteit. Van een geschreven jaarrapport tot een digitaal projectverslag, ze zijn werkelijk van alle markten thuis. Graviteit werkt heel klantgericht en flexibel. De communicatie verliep steeds vlot en helder. Frank en Ines zijn ontzettend bereikbaar en staan open voor elke vorm van feedback. Top samenwerking!
De persoonlijke aanpak en toch hyper professionele totale aanpak van onze marketing is een dienst waarop ik blindelings kan vertrouwen. Dank u Ines en Febe!
Zeer pro-actief en vol enthousiasme hebben ze mijn communicatie project opgepakt. Creatieve, professionele én persoonlijke aanpak. Ik werkte graag met hen samen en zal ook naar hen terug keren bij een nieuw project!
Als beginnend ondernemer is werken met Graviteit een enorme hulp. Na het eerste contact had het team van Graviteit onmiddellijk door wat de klant echt wilt en gaan dan ook direct aan de slag. Bij elke tussentijdse update stond ik dan ook steeds versteld van hun geleverd werk. Elke opdracht werd tot in de kleinste details afgewerkt en leverden een prachtig resultaat op. Ik ben dan ook enorm trots om mijn site die volledig door Graviteit werd opgebouwd te kunnen delen met de wereld. Bedankt team Graviteit!!
Vanuit Woonplus zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Graviteit. Kort na het eerst contact kregen we meteen een correcte en volledige offerte voor een nieuwe website. Vervolgens hebben zij ons op korte termijn ook een aantal logo-voorstellen kunnen aanbieden. Op basis van dat idee werd dan de vernieuwde website opgebouwd, met zowel input van hen als van ons. Kortom, Graviteit heeft gezorgd voor een compleet nieuwe huisstijl van Woonplus logo, website, visitekaartjes, flyers, affiches etc.. Het is ook fijn om te weten dat we nog steeds bij hen terecht kunnen, voor gelijk welke vraag. Dank je wel!
Graviteit heeft op korte tijd een mooi resultaat geleverd. Er werd snel en kwaliteitsvol gereageerd op onze wisselende eisen van een fysiek evenement naar een afhaal/levering concept. Zeker een aanrader!
Heel goede ervaring met Ines en Frank van Graviteit! De combinatie van creativiteit, it en het commercieel meedenken is een sterk pluspunt. Wij gaan met de B&Co groep zeker nog samenwerken in de toekomst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid