facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor grasrobot.net

grasrobot.net

Info

Uw lokale grasrobot specialist
Service center Robomow



"Wij zijn sinds 2012 actief op de markt van de robotmaaiers van Robomow.Gedurende deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen en het herstellen van deze robotmaaiers van robomow.Sinds 3 jaar zijn wij één van de vaste servicedealers in België.Twijfelt u of een grasrobot wel geschikt is voor uw tuin of whebt u problemen met uw maaier. Neem dan contact op en wij helpen u wel verder."
Adres: kerkhofstraat 10, 3440 Halle-Booienhoven, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0032499239068
Stad: Halle-Booienhoven
Route: kerkhofstraat 10
Postcode: 3440



op zoek naar gerelateerd: Belgische robotmaaier, Robotmaaier service, Robotmaaier Limburg, Robotmaaier online, Robotmaaier professioneel, Herstelling robotmaaier, Robotmaaier solden, Robotmaaier occasie
Recensies
Ik ben zeer goed geholpen door Erwin. Een wisselstuk voor mijn Robomow dat ik zelf ook vervangen kon werd snel opgestuurd uit webshop. Een ander probleem wist geen raad mee, ik mocht 's avonds na de werkuren nog langsgaan ; mijn robot werd onmiddellijk nagekeken .Het lag echter aan het oplaadstation, dat had ik niet bij. Ik kreeg dan advies hoe ik dat moest herstellen, en dit is perfect gelukt. Het advies was gratis. Robomow rijdt weer vrolijk rond. Topservice !
Topservice! Defecte maaier in garantie gratis opgehaald door de post en daags nadien terug thuis ontvangen. Helaas werkte de startknop deze keer niet, maar dat werd ook onmiddellijk geregeld. Vriendelijke man eveneens! Update; 1 jaar later opnieuw onderdelen ontvangen in garantie. Onmiddellijk geleverd!!! Vrijdag om 17u55 gebeld, nog klaargezet, maandagochtend verstuurd en dinsdagochtend ontvangen. TOPservice!!!!!!!!!!
Overzichtelijke site. Prijzen winteronderhoud zijn niet terug te vinden ! Erwin GilenZoutleeuw is een professionele verkoper/installateur ! Snelle en goede service!
Super service! Vandaag gebeld omwille van defect aan de Robomow. Onmiddellijk mogen langsgaan. En bij aankomst direct nagekeken en hersteld. Topgast!
Vriendelijk en met kennis van zaken. Wij zijn super tevreden van de service: bij een technisch probleem werden we onzettend snel en zonder kosten geholpen!
Grasrobot heeft voor mij een herstelling uitgevoerd onder garantie. Herstelling perfect uitgevoerd! Alles zeer vlot gegaan.
zeer goed toestel; zonder kosten de zomer door!
Zeer vriendelijk onthaald, erg vlotte service en hoge kwaliteit!
Correcte en snelle service ... ook na aankoop.
Zeer goede communicatie en snelle afhandeling. Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid