facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Granny Gears Bikestore

Granny Gears Bikestore

Info

Granny Gears Bikestore
Olles vo joen, e je villo
Onderdelen & accessoires
Herstellingen & onderhoud

Geschiedenis

Granny Gears Bikestore

a small name for a large service
We offer you a bike service you never saw before!

if its a small repair or a complete custom build, a new bike or a restauration, you're always welcome. You can give yourself a moment to relax in our comfy lounge where you can enjoy a tastefull cup of coffee or an icecold beer.
Get to know other people who share the same passion for biking and join the community.

In our shop you can find bike themed clothing, custom bike furniture, bike parts, custom bikes, new bikes,...

You name it, we'll make it

Adres: Langestraat 20, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: 003250660866
Stad: Blankenberge
Route: Langestraat 20
Postcode: 8370



op zoek naar gerelateerd: Fietswinkel Blankenberge, Fietsen Blankenberge, Elektrische fiets huren Blankenberge, Jump fiets, Cool cycle, Giant fietsenwinkel, Cortina Lett, Lievens fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsen Henk Lievens Fietsen Henk Lievens 639 meter Supervriendelijke fietsenhandelaar! We huurden hier voor de 4de x elektrische fietsen...
Jump Bikes Jump Bikes 2 km Als toerist zeer snel en uitstekend geholpen met fietsherstelling voor heel correcte ...
Recensies
Top service als je vragen heb maken ze tijd voor je ze leggen alles hoe uit en hun na service is ook top
Zeer vriendelijke bediening. Duidelijke info. Snelle levering. Het mogen maken van testritten met alle fietsen.
Twee top gasten en de service is perfect!! Wouden me zelfs een eigen fiets geven als vervanger omdat ik een fiets nodig had voor werk.
Ben een zéér tevreden klant over Granny Gears Bikestoren, heb er een fantastische uitleg gekregen en de mensen zijn zéér behulpzaam en vriendelijk, geen enkele vraag blijft onbeantwoord en zelfs na de verkoop was de bereidwilligheid om te helpen, er voor de volle 100%. Nog eens hartelijk bedankt voor de snelle levering en de goede zorgen !!! Bruno
Wat een service, vriendelijk, aangenaam en onmiddellijk geholpen! Hier kom ik zeker en vast nog terug!
Zeer onvriendelijk, zeker die man achter de computer. Dikke nek tot en met !!! De blonde man met dreadlocks probeerde ons te helpen, maar de andere gaf ons een antwoord zodat de blonde zich terug trekt en weggaat. Chapeau dat hij met zo iemand wil werken. Ik kom er NOOIT meer. Anders hadden ze 2 fietsen kunnen verkopen. Ondertussen wel opgelost door fietsenhersteller, en ook 2 kinderfietsen gekocht. Voor de kids is de step een soort fiets, daarom bij U geweest om te laten herstellen. Maar de opmerking krijgen dat je naar de Brico moet gaan, kwam bij mij over als ons een beetje belachelijk maken. Daarom was ik boos en heb ik gescholden in het bijzijn van mijn kinderen.
Top service Vriendelijk, behulpzaam, een aanrader om daar een fiets te kopen.
Mooie winkel, fietsen van cinelli en giant. Ook verschillende wielertruitjes. En vriendelijke bediening. Zelfs in het Frans indien nodig.
Un support personnel pour vous. Je ne connais pas votre firme, mais le fait qu'une personne publie 'du fake news' parce qu'elle ne porte pas de / refuse de porter un masque facial, est vraiment honteux. Si des personnes qui ne vous connaissent pas, peuvent publier un avis négatif, moi je publie un avis positif. Een persoonlijke steunbetuiging naar u toe. Ik ken uw bedrijf niet, maar het feit dat een persoon 'fake news' publiceert omdat ze geen mondmasker draagt / weigert er één te dragen, is ronduit schandalig. Als mensen die u en uw zaak niet kennen, een negatieve mening mogen geven, publiceer ik graag een positief tegengewicht. Veel succes!
Top bediening in deze zaak . de Negatieve recensies in het Frans zijn fake news aan aangestoken door een zekere Mevr Nova Carlier die in COVID tijden geen verplicht mondmasker wilde dragen bij het binnengaan van de zaak! Zij werd de toegang geweigerd en aan de deur verder geholpen door de eigenaar .De meeste van die Malcontente “Franstaligen “zijn zelfs nooit in de winkel geweest! Jammer dat Google dit toelaat! Zomaar een zaak opzettelijk aan de schandpaal nagelen is “not done“. Het zegt meer over hen zelf .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Granny Gears Bikestore met het openbaar vervoer


Blankenberge Grote Markt 280 meter
38
Blankenberge Park 360 meter
38
Blankenberge Markt 370 meter
0
Blankenberge Markt 380 meter
0
Blankenberge Station perron 3 380 meter
33

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid