facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grandpa loves green

Grandpa loves green

Info

NL
Grandpa loves green is een webshop met duurzame, natuur- en diervriendelijke producten.
FR
Grandpa loves green est une webshop avec des produits durables, respectueux de la nature et des animaux.



"Grandpa loves green is een eco-webshop waar je heel wat fantastische producten in terug vind die goed zijn voor ons milieu.Tegenwoordig is het vrijwel onmogelijk om afval te vermijden, kijk maar eens bewust rond in de supermarkt.Dat moet toch anders kunnen? We kunnen samen onze ecologische voetafdruk verkleinen en de natuur en oceanen helpen beschermen. Het is niet alleen belangrijk voor ons maar ook voor onze kinderen, er is tenslotte maar 1 aarde.Smile! Enjoy life & be kind to every living being!Vele groetjesVanessa"
Adres: 1742 Ternat
Stad: Ternat
Postcode: 1742


Recensies
Grandpa Loves Green is een superleuke ecologische webshop. Het is ook een hele vriendelijke dame waar je met al je zero waste vragen terecht kan. Ze gebruikt om het pakje op te vullen en te verzenden alleen hergebruikte materialen. Ze test ook producten en als ze niet voldoen komen ze niet in haar shop. Eén woord: SUPER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid