facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Central

Grand Central

Info

Grand Central est situé presque en face de la gare de Mouscron sur le coin de la rue de la station .

Adres: Rue de la Station 182 Sint-Pieterstraat 182 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 55 41 21
Stad: Mouscron
Route: Rue de la Station 182
Huisnummer: Sint-Pieterstraat 182
Postcode: 7700


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 19:00-22:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 19:00-22:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 19:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: grand central new york, grand central brussel, grand central station new york, grand central terminal map, grand central terminal, grand central terminal food, grand central station klok, grand central amsterdam
Recensies
Heel lekkere burger Gambino gegeten. Meer dan genoeg aan betaalbare prijzen. Heel gezellig ingericht. Super vriendelijke bediening.
Mooi interieur met vriendelijke bediening. Lekker eten..prijs kwaliteit in orde!
vriendelijke vlotte bediening, en prijs kwaliteit klopt ook helemaal
Superlekker!!
Een primeur voor ons... waar we geen spijt van hebben!!! Alles was perfect.. de ontvangst, de kwaliteit en vrijgevigheid van de gerechten, de sfeer van de plek.. We komen zeker terug!!!
Nooit teleurgesteld door de Grand Central, zeker een van onze favoriete restaurants in Moeskroen. Origineel en vers huisgemaakt aperitief, gevarieerde en ongebruikelijke keuze aan aperitieven. Ondanks de verleidelijke presentaties van de gerechten, laten we ons vaak verleiden door de hamburgers: Grand Central, Gambino's of de Pulled Pork met perfect gegaard vlees en een geweldige huisgemaakte saus! Groot rummenu ook met geweldige ontdekkingen. We raden het ten zeerste aan!
We kwamen hier voor onze band en moesten 'om de hoek' wachten bij Grand Central. Wat een verrassing om deze plek te vinden. Als je het van buitenaf ziet, ziet het er gewoon uit, maar eenmaal gezeten ervaar je een geweldig restaurant. Geweldige sfeer, erg gezellig, diner van zeer goede kwaliteit en tegen een zeer redelijke prijs. Ben je in de buurt, verras jezelf dan met een bezoekje. Ik weet zeker dat je het geweldig zult vinden. Wij ook!!!
Zeer goede verrassing! We kwamen in dit etablissement eten voor de lunch voor 3 personen, vergezeld van onze 8 maanden oude baby. Naast de genereuze en vooral heerlijke keuken, is het sterke punt van de Grand Central hun ONVERWEERBARE service. Ik heb zelden zoveel vriendelijkheid en welwillendheid van een server. Als u me leest, bedankt meneer, we komen snel terug, niet alleen voor de keuken, maar ook voor de kwaliteit van uw werk! Kindvriendelijkheid: Er is gezorgd voor een kinderstoel
Het beste prijs/kwaliteit restaurant in Moeskroen. Inventief gerecht, goede presentatie en versheid van de producten zijn aanwezig. Een kleine flat, een beetje lawaaierig ondanks de inspanningen aan het plafond. Ik raad het ten zeerste aan Luc Desimpelaere.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid