facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand-Cafe Chaplin

"Chaplin: wij gaan ervoor om, samen met ons team, dagelijks- en wekelijks wisselende suggesties aan te bieden.Het eten is net iets anders dan je gewend bent en toch nog herkenbaar. Dit allemaal met een vriendelijke lach en een berg aan gastvrijheid.Wij maken graag een verschil. Het verschil in een etentje dat voorheen een gezellige uitstap was. Ook al is het een klein hapje of een volwaardig diner.We doen ons best om je in een ongedwongen, no- nonsens sfeer je thuis te laten voelen."
Adres: Europaplein 35 , Lanaken 3620, BE
Telefoonnummer: 089 48 10 05
Stad: Lanaken
Route: Europaplein 35
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Filling station restaurant, Halloween Lanaken, Gusteau, Lanaken, Brasserie Lanaken, Euroscoop Lanaken, Afhaal Lanaken, Hamburgers Lanaken, Amerikaans restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Bessemer Cafe Bessemer 396 meter Sinds even niet eer café besmet maar café Nino. Zeker niet slecht
New Chevaljee New Chevaljee 456 meter Leuke mensen bediening goed en je kunt ook zingen als je wilt op dinsdag.
Café Pannehof Café Pannehof 2 km Vorige week zondag voor de eerste keer geweest om in de namiddag voetbal te kijken me...
Tavarne Toerist Tavarne Toerist 2 km Eten was heerlijk. Maar heel koud binnen, niet gezellig daar doorEten: 5/5
Recensies
Zeer lekker eten en een gezellige omgeving. Ik had gevraagd om van een pasta met vlees een vegetarische optie te maken en dat was meteen mogelijk. Verder is het personeel heel vriendelijk.
Hier kom ik regelmatig met kameraden iets drinken en poolen zeer gezellig! Blij dat het terug geopend is! Lekker eten ook.
Lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Bediening was ook heel goed.Eten: 5/5
Wij hebben lekker gegeten en snelle bediening . Prijzen vallen super mee .Wij komen zeker nog terug
Helaas niet tevrede. Bediening was wel aardig. Maar de steak was echt ronduit vies, koud van binnen. Dit wel aangegeven, hebben wel nieuwe gemaakt. Ze vragen maar 1 keer voor drinken, daarna niet meer. Keuze uit toetje bestaat maar uit 2 keuzes, ijs of chocolade mousse, na een half uur ijs besteld te hebben komen ze aan alle klanten vertellen dat het ijs op is. Dat vind ik dan heel slecht. Hopelijk doen ze hier wat aan.
Eentje drinken op maandagavond... Gezellig op het terras gezeten met leuke muziek op de achtergrond. Snelle bediening aan de tafels door vriendelijke en vlotte ober. Uitgebreide betaalbare kaart met super lekkere cocktails! Deze worden ook heel leuk gepresenteerd! Koude en warme snacks waren ook lekker en voldoende. Ik hoor af en toe wat negativiteit over "De Chaplin" maar daar heb ik na enkele bezoekjes nog nooit wat van gemerkt.
Verborgen pareltje! Heel lekker eten voor een superdegelijke prijs! Kwak Rouge van het vat gaat er ook goed in!
Klein maar gezellig cafeetje waar je op je gemak voelt om eens iets te gaan drinken . De sfeer voelt er ook gezellig
Altijd een gezellig feestje in het weekend, en het eten is overheerlijk!
Absoluut zeer goed eten en een gezellige sfeer. Zowel restaurant als bar zijn top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid