facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gran Duca il ristorante

Gran Duca il ristorante

Info

Dineren met panoramisch zicht op hartje Antwerpen. Laat je omringen door de zuiderse charme en geniet van heerlijke gerechten.

Geschiedenis

Gelegen in hartje Antwerpen met panoramisch zicht over de stad, op de zesde verdieping van het Hyllit Hotel. Grote terassen met buxus en lavendel omzoomd. Privaat parking gratis voor onze klanten. Ingang parking via Hyllit Hotel in de Appelmansstraat.



"Italiaans restaurant in Antwerpen gelegen op de bovenste etage van het prestigieuze Hyllit Hotel biedt u een panoramisch uitzicht over de Antwerpse skyline. Wij serveren een moderne Italiaanse keuken met een groot aanbod van klassieke pastagerechten tot risotto’s, verse kreeft en ossobuco."
Adres: De Keyserlei 28, 2018 Antwerpen
Telefoonnummer: 03 202 68 87
Stad: Antwerp
Route: De Keyserlei 28
Postcode: 2018


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: granduca kaart, italiaans restaurant antwerpen, gran duca openingstijden, gran duca reserveren, gran duca menukaart, bella vista antwerpen, menukaart granduca destelbergen, milano antwerpen
Recensies
Leuke setting, mooie vergezichten buiten. Niet elke ober even vriendelijk maar zij die hun best doen, doen het top! Een lekkere Aperol spritz. Het eten vonden we een beetje flets maar wel lekkere verse pasta's. De tiramisu was niet goed. Een scheerschuimachtige mascarpone en een droge koek. Verre van het smeuige gerecht dat het zou kunnen zijn. Je krijgt wel leuke hapjes bij het eten en nadien een tof bordje met koekjes.
Zeer lekker gegeten, muziek iets te stil. Jammer dat de tafeltjes aan het raam onbezet bleven terwijl de ober zei dat alles gereserveerd was . We hadden graag aan het raam gezeten!
Zeer lekker gegeten en hele goeie service! Goed wijn advies en super uitzicht over Antwerpen Centrum! Echt een aanrader!!
3x toe naar de Drankkaart gevraagd en die was er niet. Dan de suggestiewijn van het krijtbord genomen. Na 4x maal toch de Drankkaart gekregen waarop andere flessen wijn stonden die onze voorkeur genieten, en natuurlijk groot prijsverschil.Eten: 2/5
Gedateerde kamers, niet echt schone badkamer. Goed ontbijt, wel wat beperkt.
Duur en Slecht qauliteit. Ik heb tataki van tonijn besteld en de tonijn was niet vers en olie achtig gekleurd maar De chef vond het wel normaal.Echt teleurgesteld avond gehad. De locatie is super goed maar eten is echt niet aanraden
Eten was Prima. Moesten alleen lang wachten op eten en drinken. Dat was minder. Terwijl het niet druk was.Eten: 5/5
Altijd lekker, vooral de pasta's zijn voortreffelijk. Als je buiten kan zitten is het heerlijk genieten.
De prijzen staan niet gelijk aan de kwaliteit. Wij hadden een Anitpasti Italiano, een zwarte pasta met calamari en erwtjes en een pasta met tartufo. De antpasti was met 6 x 2 plakken vleeswaren, een bruschetta met tomaat en mozzarella met tomaat. Er waren een paar lekkere hammetjes op het bord, maar voor de prijs die je betaald is het beschamend wat je krijgt. Het leek wel vleeswaren uit de supermarkt. De zwarte pasta met calamari en erwtjes was niks bijzonders. Er zaten wat cherrytomaatjes op die eveneens niks speciaals toevoegde aan het eten. Het bord was erg slecht opgemaakt. Een studentenpasta kip pesto smaakt nog beter. De tartufo pasta was erg slecht. De truffel was smaakloos en eveneens deze maaltijd kan ik zelf overtreffen. Wij zaten op het terras met uitzicht op de stad, maar de buxesplanten zijn zo hoog dat.je de stad niet kan zien. Verder was er 1 meneer heel sociaal, maar de andere niet bepaald een toevoeging voor de avond. Met ons kindje van 1 jaar hadden wij het gevoel dat we er snel weg moesten omdat we iedereen tot last waren. Er was geen inclusieve en fijne sfeer.
Gezellig samenzijn met vrienden, heerlijk gegeten en vriendelijke bedieningEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid