facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graines d'Epices

Graines d'Epices
"En congé, réouverture le 18/01/22. Epices de qualité majorité achetées en Bio. Mélanges faits maison, curry, masala, ras el hanout, massalé, tandoori, garam masala, curry Kat, paëlla, 7 épices libanaises, mélange Jérusalem, 7 épices japonaises, shishimi, mélange yohshoku, mélange satay, tikka masala, madras doux, zaathar, zaatar, mélange bouillon, curry thaï rouge-vert-jaune, mélange tabil, hhawayej, dukkah, dukah, harissa, berbere ethiopien, tex-mex, mélange sauce tomate, bruschetta, potatoes, poulet roti, 5 épices chinoises-hung liu, 4 épices, hypocras, curry noir, pumpkin pie, mélange gazelle, spéculoos, pain d'épices, sumac, épine vinette, ail noir, citron noir, piment ancho, piment alep ou urfa, lemon pepper, voatsiperifery, cubèbe"
Adres: Rue de Serbie 7 Serviëstraat 7 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 0473 46 01 32
Stad: Luik
Route: Rue de Serbie 7
Huisnummer: Serviëstraat 7
Postcode: 4000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00

Recensies
Leuke kleine winkel die goede producten verkoopt. Met name voor verschillende soorten peper werd ik zeer goed geadviseerd. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar of herontdekking van de smaken van producten die niet zijn gezuiverd door massacultuur.
Je vindt er kwaliteitskruiden uit alle landen en ook heel goed advies. Onmisbaar voor wie graag kookt
Luisterende baas, grote keuze aan kruiden. Niet gemakkelijk te parkeren in de buurt van de Guillemins. Een beetje prijzig, maar je kunt er bijna alles vinden.
Een passie voor specerijen die voelbaar is door de kwaliteitsproducten en de kennis van de zaakvoerder. Ik raad ten zeerste aan.
Landelijke plek, een waar genoegen om uitzonderlijke producten te ontdekken. BOVENKANT
Kleine grot van Alibaba waar u een groot aantal kruiden kunt ontdekken die met de grootste zorg zijn geselecteerd door de huurders. Advies en sympathie zijn er ook, waardoor het een essentiële plek is. Bulkverkoop wordt ook aangeboden.
Een van de beste winkels in Luik, of het nu gaat om specerijen of chocolade, je zult nergens anders beter vinden! Als ik niet voor de producten kwam, dan kwam ik nog steeds voor het ongelooflijke welkom van de beheerder die je als geen ander weet te adviseren.
U bent op zoek naar biologische en vriendelijke kruiden. Authentieke en exotische geuren en smaken. Een unieke persoonlijkheid die u verwelkomt in een omgeving dicht bij kruidenwinkels of heksenhutten. U bent op de juiste plek. Aarzel niet :
Hier is geen sprake van simpelweg kruiden kopen. Het is eerder een reis, een uitwisseling, een ontdekking. Een eenvoudig maar kostbaar geluk. Het respect van de producenten, de kennis en de sympathie van de eigenaar staan ​​op het rendez-vous, evenals de hoge kwaliteit van de producten. Eerlijk gezegd kook je niet meer op dezelfde manier!
Veel keuze en een hele aardige winkelier die veel advies geeft. Het pluspunt: ze moedigt zero waste aan door 50 cent te besparen als we onze eigen containers meenemen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid