facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graceful Letters Calligraphy

Graceful Letters Calligraphy

Info

Als kalligraaf wil ik Creëren, Inspireren maar vooral mijn kennis doorgeven dmv verschillende kalligrafie cursussen.

Geschiedenis

De met de hand geschreven letters getuigen van persoonlijke aandacht, een mooie gekalligrafeerde envelop, wenskaart, een favoriet gedicht, ... de ontvanger zal dit altijd waarderen. In de meeste van mijn werken maak ik gebruikt van 23K bladgoud, W&N gouache of watercolour en swarovski Crystals. Kalligrafie en Illuminatie zijn een passie en die wil ik met iedereen delen. Hope you enjoy it!!



"Petra Koyen levert verschillende kalligrafie diensten voor al uw speciale gelegenheden. Enveloppen adresseren, gedichten of zelfs een familiestamboom, Petra maakt er unieke kunstwerken van.Wil je graag zelf kalligrafie leren? Verschillende online kalligrafie cursussen staan voor je klaar."
Adres: Albatrosdreef 11, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 03/297.13.75
Stad: Brecht
Route: Albatrosdreef 11
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Copperplate kalligrafie cursus, Kalligrafie cursus online gratis, Kalligrafie opleiding, Kalligrafie cursus West-Vlaanderen, Kalligrafie cursus beginners Oost Vlaanderen, Gratis oefenbladen kalligrafie, Kalligrafen, Cursus kalligrafie Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nanny in Nood Nanny in Nood 6 km Een Nanny voor korte periodes tijdens dagdagelijkse en dringende situaties voor u g...
Recensies
Petra heeft ons super goed geholpen met het waar maken van een stamboom voor een gouden huwelijk. We hebben heel fijn contact gehad en ze kon ons goed begeleiden in het kiezen van papier, inkt kleur, schrijfstijl etc. Toen we het eindproduct mochten gaan afhalen was het meer dan dat we ons ooit hadden kunnen inbeelden. Ze wist perfect waar we naar op zoek waren en heeft dit 100% waar gemaakt. Deze stamboom hangt nu trots in de woonkamer en krijgt nog steeds complimenten!
Voor al uw Caligrafiewerk van A to Z slechts één adres ... Pure kwaliteit, het lijkt een beetje op een boodschap gebracht op een voetbalmatch uit eerste provenciale, maar ... Toen ik op zoek ging naar iemand die met passie mijn tekst zou calligraferen kwam ik uit op de website van gracefull letters calligrafy wat met trof in eerste instantie was de zin "KALLIGRAFIE ZORGT STEEVAST VOOR MOOIE EN EMOTIONELE MOMENTEN.....LAAT MENSEN ZICH SPECIAAL VOELEN!" En kijk een vlot gesprek, heel veel vragen, heel veel begrip en inleving van Petra voor wat wij graag wilden. Er wordt steeds gewerkt aan kwaliteit, foto's van staaltjes, een keuze van een kader, alles is er mogelijk Een perfect opvolging van wat je wil. Een paar dagen later werd het werkje, netjes ingepakt, afgeleverd Wat een resultaat !!! Dankjewel Petra om dit mogelijk te maken voor ons, je kent ondertussen de context! Een foto van het werk wordt omwille van privacy niet online gezet :- Een grotere verrassing vandaag mocht ik in de brievenbus vinden. Een dankjewel kaartje voor de opdracht, hoe attentvole en mooi is dit alweer, alweer emoties ten top. Ik kan niemand beter aanraden dan Petra, dankjewel voor alles! ik ben er zeker van dat er nog opdrachten van ons gaan volgen, plannen zijn er, worden gesmeed, wordt vervolgd
Ik volgde de cursussen Spencerian en Copperplate bij Petra en kan deze uitermate sterk aanbevelen. Tot op vandaag geniet ik elke keer ik schrijf. De cursussen behoren tot de selecte groep van lesmateriaal waar men écht iets van leert . Petra bouwt stap per stap op , de lessen zijn gestructureerd, heel duidelijk en volledig. Kortrom, een aanrader op alle vlak ! Proficiat Petra .
Ik volgde de cursus Spencerian en The Graceful Flourish met veel plezier! Petra legt alles zeer gedetailleerd uit, zeer relaxt en professioneel! Voor vragen kan je terecht in de community, en Petra zelf is zeker niet te beroerd om je persoonlijk verder te helpen! Zeker een aanrader dus! Petra je doet het super goed, ik kijk al uit naar de volgende cursus!
Tijdens Corona heb ik deze cursus gevolgd en nog steeds kan ik hem bekijken en de lessen hergebruiken wat zeker een pluspunt is. De lessen zijn zeer mooi geïllustreerd met aangename achtergrondmuziek. Petra is een aangename dame die steeds klaar staat voor iedereen zijn noden en/of vragen. Deze cursus kan ik van harte aanraden aan iedereen die kalligrafie wil aanleren of bijschaven.
Hello, enkele jaren geleden ben ik op zoek gegaan naar een online kalligrafie cursus . Toen ontdekte ik deze fantastische site van Petra K graceful letters calligraphy gewoon geweldig heb copperplate schrift , specerian en florish gevolgd . Het is gewoon weg een passie geworden. Zo een geweldige dame dat petra ook is , ze is een profesionele kaligraaf met ook een grote passie en een super goede lerares voor haar cursisten. Er bestaat dan ook nog een community groep waar je gerust al je werkjes of vragen kan tonen . Ik vind deze nog steeds een topper om in je eigen tempo een schrift te kunnen leren grote fan ! Murielle D
Omwille van de drukte van het alledaagse leven zocht ik een nieuwe uitdaging om mijn positieve geestelijke gezondheid op peil te houden. Een cursus kalligrafie sprak mij enorm aan. Na enig zoekwerk ben ik op de website van GLC gekomen. De cursus Copperplate sprak mij enorm aan en ik ben deze uitdaging aangegaan. De cursus kalligrafie van Graceful Letters is overzichtelijk, duidelijk uitgelegd en zeer goed opgesteld. Je kan de cursus op eigen tempo volgen. Via de website kan je je huiswerk uploaden en vragen stellen. Petra is een zeer aangename dame en een goede lerares. Een aanrader voor iedereen! Veel schrijfplezier :
Petra deed onze stamboom voor ons...prachtig werk...super service..super madam Dank U Petra
Vertaald door Google Het is een erg leuke ervaring Origineel It's a very nice experience
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid