facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grabachair

Info

Grabachair…. and sit, is een idee van Laurence en Lawrence, twee liefhebbers die houden van leuke tafelmomenten. We vinden het belangrijk dat jijzelf, familie en vrienden gezellig kunnen tafelen op een leuke, kwalitatieve én betaalbare stoel.



"Grab A Chair, is een idee van Laurence en Lawrence, twee liefhebbers die houden van leuke tafelmomenten. We vinden het belangrijk dat jijzelf, familie en vrienden gezellig kunnen tafelen op een leuke, kwalitatieve én betaalbare stoel. Ons businessmodel is simpel. Door ons enkel op stoelen te focussen beperken we ons kostenplaatje en slagen we er in om je het hele jaar door trendy en hippe stoelen aan te bieden.- Online kopen met persoonlijke service- Grote keuze aan leuke en betaalbare stoelen- Kom uw favoriete stoel testen bij ons of bij u thuis- Gratis levering"
Adres: Pakhuis Grabachair, Bruggesteenweg 170, 8740 Pittem
Telefoonnummer: +32477358010
Stad: Pittem
Route: Pakhuis Grabachair, Bruggesteenweg 170
Postcode: 8740



op zoek naar gerelateerd: Nestor grab a chair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
cibo nv cibo nv 2 km Interieur - Maatwerk
Recensies
We hebben onze stoelen nu al eventjes in gebruik en zijn nog steeds heel erg tevreden. We hadden een heel fijne winkelervaring. Je kon in alle rust alle stoelen uitproberen en genieten van een deskundig advies. Ze werden daarna ook netjes aan huis geleverd. Wij zijn alvast heel tevreden klanten!
Een echte aanrader! Een ruime keuze aan mooie stoelen. Goed advies en totaal niet pusherig. We zijn ook zeer tevreden over de communicatie en hun manier van werken. De levering thuis was ook zeer snel en proper, we moesten niets doen. Alle punten dus!
Van de ontvangst in de mooie toonzaal tot de levering van de prachtige stoelen is alles perfect verlopen. We zijn heel tevreden en zijn er zelfs vanuit Vlaams-Brabant voor naar Roeselare gereden om onze keuze te maken. Dit was het zeker waard!
Vriendelijke mensen. Veel keuze, verschillende stijlen, goede prijs/kwaliteit, mooi pand. Top.
Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid! Onze stoelen zijn topkwaliteit en passen perfect in ons interieur. Dankjewel Lawrence voor de fantastische service!
Ik heb deze winkel leren kennen via de pop-up store in Roeselare ondertussen hebben ze er ook een permanente winkel. Er was een uitgebreide keuze aan kleuren en modellen, en ik heb dan ook exact gevonden wat ik zocht. Via de telefoon een uitgebreid antwoord gehad op al mijn vragen. Je merkt dat Lawrence alles in het werk stelt om je de beste service te bieden. De bestelling via de website liep vlot en de levering was vlot en netjes binnen de beloofde leveringstermijn. De stoelen zelf staan ondertussen een aantal weken aan mijn eettafel en ik ben helemaal verliefd. Het design is prachtig, de materialen en afwerking kwaliteitsvol én ze zitten uitsteken! Ik zou zeker niet twijfelen om Grab A Chair aan vrienden en familie aan te raden :
Ik was al even op zoek naar betaalbare mooie stoelen, en heb ze eindelijk gevonden! In de winkel kan je op het gemak in alle stoelen even zitten om ze te testen. Je ontvangt er goeie en vriendelijke service, ook achteraf. De prijs bij de stoel is de totaalprijs dus geen extra kosten! De winkel is ook echt prachtig. Stop met zoeken je hebt je stoelenwinkel gevonden
Vriendelijke en flexibele uitbaters! Zalige winkel waar je de rust voelt nog voor je in een van de mooie comfortabele stoelen zit. Er staat voor elk wat wils! We zijn zeer tevreden over onze aankoop!
Een prachtige winkel met een zeer uitgebreid assortiment in mooie kwaliteit. Samen met een zeer goede service! Top concept!
Heel posotieve ervaring met Grab a chair! De perfecte stoel gevonden voor ons interieur. Zit goed en past perfect onder onze tafel. Ook een heel vlotte service!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Grabachair met het openbaar vervoer


Egem Kapel 330 meter
73
Egem Kapel 360 meter
73
Egem Kapel 360 meter
77
Pittem Balplas 390 meter
73
Pittem Balplas 450 meter
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid