facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graalridders-Gudrun Merelbeke

Graalridders-Gudrun Merelbeke

Info

Scouts & Gidsen Vlaanderen | Graalridders-Gudrun Merelbeke

Geschiedenis

Scouts & Gidsen Vlaanderen Graalridders-Gudrun is ontstaan uit 2 verschillende scoutsgroepen: de meisjesgroep Gudrun en de jongensgroep Graalridders.

Gudrun ontstond in 1962 als voortzetting van een Franstalige Gidsengroep. Tot 1987 huisden zij samen met de KSA en de Chiro in de Cornelius Sneyssenslaan te Merelbeke. Na verloop van tijd was hier echter geen plaats meer voor hen. De Graalridders ontstonden in 1967 en hadden hun eerste thuisbasis op de Gaversesteenweg. Ook zij moesten echter op zoek naar een nieuwe locatie.

In 1982 sloegen beide scoutsgroepen de handen in elkaar en vonden zij hun thuis in de Valleiweg. Momenteel zijn Graalridders-Gudrun een gemengde groepering, toch blijft de gemengde werking beperkt tot de kapoenen en de JIN. Alle andere takken zijn niet gemengd maar werken wel geregeld samen.

Sinds 2006 is VVKSM (Vlaams Verbond van Katholieke Scouts en Meisjesgidsen) gewijzigd naar Scouts & Gidsen Vlaanderen. Vanaf dan noemt onze groep voluit Scouts & Gidsen Vlaanderen Graalridders-Gudrun Merelbeke.

Wanneer?

De vergaderingen gaan steeds door op zaterdagnamiddag van 14u00 tot 17u00, tenzij anders vermeld in het Graaltje.
Het scoutsjaar loopt van de eerste zaterdag van september tot ongeveer half mei en wordt steevast afgesloten met een spetterend zomerkamp.

Inschrijven?

In principe kunnen er het hele jaar door nieuwe leden ingeschreven worden, maar bij voorkeur bij aanvang van het scoutsjaar. Wenst u uw kind in te schrijven in onze scoutsgroep? Dat kan via volgende link: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/lidworden?groep=O2201G.

Adres: Valleiweg 2, 9820 Merelbeke
Stad: Merelbeke
Route: Valleiweg 2
Postcode: 9820



op zoek naar gerelateerd: Quiz Graalridders, Jeugdbeweging Merelbeke, Chiro Merelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdhuis De Gnirk Jeugdhuis De Gnirk 538 meter Ik ben hier tijdens de examenperiode komen studeren, het is open voor alle studenten ...
Chiro Scheldebloem Chiro Scheldebloem 645 meter De meisjeschiro van Merelbeke
KAJ Merelbeke KAJ Merelbeke 869 meter Toffe activiteiten op vrijdagavond voor de oudsten. En voor de mini's op zondagnamidd...
Gidsen Sint-Lutgardis Merelbeke Gidsen Sint-Lutgardis Merelbeke 4 km Een zeer aangeraden scouts voor de meisjes !
Recensies
Vertaald door Google Gebrek Origineel Brak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid