facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gp Car Repair BVBA

Info

GP Car Repair BVBA

Geschiedenis

Van harte welkom op de website van GP Car Repair, uw adres voor elke herstelling of onderhoudsbeurt aan uw wagen in en rond de Vlaams-Brabantse gemeente Tremelo! Wij staan tot het einde en verre bekend om onze betrouwbare service, en voor het feit dat u bij onze reparaties of grote onderhoudsbeurten een gratis vervangwagen ter beschikking krijgt. Zo voelt u zich als klant bij ons altijd een beetje koning...

Bij ons kan u terecht voor herstellingen en onderhoudsbeurten van alle merken. Met een eigen spuitcabine kunnen we ook zorgen voor het herspuiten van uw koetswerk. Maar ook voor het plaatsen van nieuwe banden kan u bij ons terecht. Dankzij het gebruik van twee richtbanken van het type Celette, zorgen we voor snelle reparaties.

Wij zijn gespecialiseerd in :
Spot repairs
Groot onderhoud
Klein onderhoud
Allerhande mechaniek-herstellingen
Plaatsen van banden
Balanceren van banden



"Wij staan bekend om onze betrouwbare service en voor het feit dat u bij onze garage een gratis vervangwagen ter beschikking krijgt.Algemeen onderhoud en reparatie van hybride auto's en lichte bestelwagens.Detailhandel in hybride auto's en lichte bestelwagens."
Adres: Soeteweystraat 11, 3120 Tremelo
Telefoonnummer: 016256200
Stad: Tremeloo
Route: Soeteweystraat 11
Postcode: 3120


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Garagist Tremelo
Recensies
Eerst en vooral wil ik Guy nog eens bedanken voor de top service! Guy stond direct voor ons klaar om de auto te repareren. Ze zijn heel vriendelijk en hebben heel veel geduld, ik raad het iedereen aan om naar deze garage te gaan! Mijn auto is terug in topstaat! :. In 1 woord een topgaragist!
Top garagist.Altijd vriendelijk en Heerlijk.Topper in zijn vak.Kwaliteit en prijzen nergens te vinden als bij hem. Dikke troef voor Tremelo zo garage te hebben.
Al 2x met mijn wagen bij deze garage geweest . Altijd vriendelijke mensen, een top service en goede prijzen ! Een aanrader voor iedereen.
Altijd heel vriendelijk en staan altijd klaar als ik hen nodig heb! De service is heel goed, altijd heel blij van geweest. Een echte aanrader om hier te komen voor je auto!!
Heel vriendelijke en kwaliteitsvolle service. Steeds snel en degelijk geholpen.
Zowel vader als zoon kennen hun vak Altijd staan ze klaar Auto gekocht bij hunal 2 Tank volledig gevuld en bij de grote onderhoud GRATIS auto Waar vind men dat nog? Zeker niet bij de grote verdelers Ik ga nooit nog elders
Mijn eerste bezoek aan deze garage zal mij nog lang bijblijven. Maakt een prijsofferte voor vullen en nazicht airco aan rond de 75euro alles in. Na de auto ophalen 90euro en 50euro werkuren zonder btw dus 169,4euro totaal.geen reparaties Factuur ter inzage. Nergens in het land of bij toyota dealer is de kostprijs zo hoog! Uitleg ge weet zeker niet wat het koelmiddel enzovoort kost? Krijgt zeker nog vervolg!
Deze garage werd me aangeraden door familie die er ook zeer tevreden zijn.Ikzelf ben er al 2 keer geweest en heb er prachtige service gehad.Goede analyse van t probleem en goed opgelost ook.Achteraf een zeer goede uitleg zonder leugens.Ik kan t weten want ik ben zelf ook technieker van beroep.Perfect familiebedrijf,doe zo voort mannen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid