facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GP Auto Mobile

GP Auto Mobile

Geschiedenis

GP Auto Mobile, le point de passage obligatoire pour une expérience de conduite supérieure !

À la recherche de la Peugeot qui vous accompagnera dans vos trajets quotidiens ? Nos spécialistes vous accueillent dans nos concessions de Nivelles et Court-Saint-Étienne.

Venez y découvrir toute la gamme Peugeot, des SUV aux breaks et des familiales aux utilitaires ! GP Auto Mobile, c’est également divers services tels que des accessoires et pièces détachées, des offres et financements, ou encore l’entretien de votre Peugeot !

Votre Peugeot a malheureusement subit des dégâts ? Pas d’inquiétude, la carrosserie GP Auto Mobile située à Corbais se charge de rendre votre véhicule comme neuf !

Vous désirez plus d’informations ? Contactez-nous !


NIVELLES
Rue de la Science, 8
1400 Nivelles
Tél. : 067 21 36 26
Fax : 067 21 84 78
[email protected]


COURT-SAINT-ÉTIENNE
Avenue des Combattants 1
1490 Court-Saint-Etienne

Tél. : 010 62 16 62
Fax : 010 62 16 69
[email protected]


CORBAIS - CARROSSERIE
Grand Route 22
1435 Corbais

Tél : 010 45 54 54
Fax : 010 45 54 53
[email protected]

Adres: Avenue des Combattants 1, 1490 Court-Saint-Étienne
Telefoonnummer: +3210621662
Stad: Court-Saint-Étienne
Route: Avenue des Combattants 1
Postcode: 1490


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: GP automobile, GP Automobile Nivelles
Recensies
Ik bezit een Peugeot 2008 Pure Tech die dateert uit september 2016 en heeft 91.000 km. Afgelopen maart heb ik mijn auto afgezet bij GP Automobile in Court-Saint-Etienne omdat het motorlampje ging branden. Een eerste diagnose werd gesteld door de werkplaats, ik werd gewaarschuwd dat de aandrijfriem op het punt stond te bezwijken. Maar ze waarschuwden me dat ze me niet meer konden vertellen omdat ze de diagnose verder moesten pushen en dat ik daarom een ​​diagnostisch supplement moest bestellen. Elke diagnose kost ongeveer 300 euro. En ze vertellen me dat de reparatie tussen de 3.000 en 10.000 euro zal kosten, afhankelijk van wat ze ontdekken! Het is echter algemeen bekend dat dit type auto een motor heeft waarvan de riem in motorolie baadt. Hierdoor verslechtert de riem geleidelijk en kunnen de resulterende deeltjes de motor beschadigen. Ze wisten dus heel goed waar het over ging. Omdat ik niet tevreden was met hun diensten, betaalde ik voor de eerste diagnose en wendde ik me vervolgens tot een onafhankelijke monteur die mijn probleem oploste voor een veel lagere prijs dan GP Automobile. Totaal ontevreden over de geleverde dienst, vroeg ik om een ​​commerciële geste, namelijk de terugbetaling van het bedrag van de diagnose. Ze antwoordden dat de workshop heel goed had gewerkt en dat het bedrag heel normaal was. Geen enkele aanwijzing dat het probleem bekend is bij hun diensten. Daarnaast werd mij gesuggereerd dat de zelfstandige monteur zijn werk niet tot het einde zou hebben gedaan. Ik ben geschokt door deze praktijken waarbij alleen geld de drijvende kracht is - als ik het zo mag zeggen ;-. Ze zullen me daar niet meer zien.
Anderhalve maand om een ​​afspraak in te plannen is te veel. De organisatie van de agenda moet worden herzien. Het werk is zeer goed gedaan.
Vluchten ! In april 2019 een nieuwe Peugeot 5008 gekocht eerste Peugeot-voertuig voor mij en alleen maar problemen gehad.
Ik ga er graag heen om mijn auto te wassen behalve dat er de laatste tijd veel sporen achterblijven, misschien moet ik er aan denken om het water te verversen want ook een stank van vuil water
Zeer goed ontvangen en zeer goed geïnformeerd, ik heb niets te klagen over mijn bezoek. Nogmaals bedankt.
Serieuze garage en kwaliteitsservice. Al 12 jaar mijn dealer.
Disc and Pad doet het netjes, raad ik aan
Goede garage met veel reactievermogen aan te bevelen
Welnu, er is ofwel een probleem met de telefoon of het is expres gedaan. Ik heb twee keer gebeld en nadat ik op het antwoordapparaat heb gewacht, antwoordt iemand me met de woorden "een ogenblik alstublieft", en 5 seconden later wordt de verbinding verbroken. Ik heb dat nooit gehad.
Hallo, Mijn airconditioning is 4 weken geleden kapot gegaan, ik denk dat de reparatie is uitgevoerd op 08/06 in feite hebben ze het koelmiddel bijgevuld, ik ging terug naar hun advies op 01/07 om te controleren of er nog steeds een lek was, vertelde ik ze over een vervelend geluid. Helaas moeten na de vakantie zonder airco + ongeveer 2500km de condensor en nog wat andere toebehoren met betrekking tot de airco vervangen worden. Ik maak me ernstige zorgen over het geluid dat verband houdt met het uitvallen van de airconditioning. links aan vervanging toe. Afgezien daarvan hebben we 2 auto's van GP CSE en tot nu toe zijn we tevreden. Nu nogal bezorgd. Andreas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid