facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gozar

Gozar

Info

http://restaurantgozar.be "De perfecte mix van vriendelijkheid, goede prijs/kwaliteit, gezelligheid, luisteren naar klanten en openstaan voor suggesties"

Adres: Kraaineststraat 107 , Erpe-Mere 9420, BE
Telefoonnummer: 0474 13 85 88
Stad: Erpe-Mere
Route: Kraaineststraat 107
Postcode: 9420


Openingstijden

Maandag: 11:30-14:30
Maandag: 18:00-21:00
Dinsdag: 11:30-14:30
Dinsdag: 18:00-21:00
Woensdag: 11:30-14:30
Woensdag: 18:00-21:00
Vrijdag: 11:30-14:30


op zoek naar gerelateerd: menu gozar erpe-mere, Gozar Social Deal, nieuw restaurant erpe-mere, Brasserie Erpe-Mere, Gozar Erpe-Mere openingsuren, Lunch Erpe-Mere, italiaans restaurant erpe-mere, Gozar Waarloos Menu
Recensies
Gezellig restaurant, vriendelijke bediening, maar veggie/vegan is sterk ondermaats en de aperitiefhapjes en voorgerecht zijn sowieso met vlees/vis. Het veggie hoofdgerecht was zo klein dat de tafelgenoten uit medelijden wat groenten rauwkost van bij de steak en frietjes gaven. Als 1 familielid niet aan zijn trekken komt, dan loopt men het risico dat de hele familie wegblijft. Veggie/vegan gaat niet per sé over speciale ingrediënten, maar wel over creatief zijn met het bestaande aanbod aan plantaardige ingrediënten, waar in deze tijden sowieso meer aandacht aan besteed zou moeten worden.
Enkele minpunten en zaken die we nog nergens ondervonden hebben. Kleine details maken vaak het verschil: als je een amuse geeft, sla je een peuter van 4 niet over. Dan bleek er eentje op overschot en komen ze deze toch brengen. De menukaart bleef de hele tijd op tafel liggen, na het doorgeven van eten en drinken ook en ook de suggesties op bordjes 3 en saladekaart bleven allemaal achter. Mijn man had een vleesbrochette en deze viel in de smaak. Scampi duidelijk als hoofdgerecht gevraagd moest je echt zoeken. Duur in verhouden met wat je krijgt. Deze waren ook te ver gegaard. Dan de kaas en garnaalkroket. Een teleurstelling. Duidelijk als hoofdgerecht besteld. Geen lekkere salade die wel aanwezig was bij het vleesgerecht en een mini bordje met 3 tomaatjes. Ook zat er weinig smaak ik de kroketten. Niet voor herhaling vatbaar. De bediening was matig, jong meisje was oprecht vriendelijk en oudere heer ook. Niet opmerkzaam en geen vraag tussendoor of er nog iets nodig was extra frietjes bv, of het naar wens is.... Zal bij deze ene keer blijven als diner.
We gaven hier een feest en iedereen was supercontent. Het eten en drank was perfect en superlekker. De zaal was heel mooi en warme sfeer. Bediening was top. En ook de afhandeling verliep vlot en probleemloos. We bevelen dit 100% aan en wij gaan zeker terug. Vegetarische menuopties: Er was een alternatief voorzien Kindvriendelijkheid: Kindje kreeg frietjes of balletjes Speciale dieetwensen: Er werd rekening gehouden met een glutenvrij dieet. Alle wensen werden vervuld.
Altijd top bij chefkok WimEten: 5/5
Heel vriendelijke bediening, fijne mensen en een super mooie locatie Ik ben lactoseintolerant en was heel blij dat ik ook iets kon eten Luxe bbqwas een trouwfeest zelfs bij de hapjes een bordje apart gekregen dat vondt ik top!! Dessert was er een kom vers fruit
Geboekt voor social deal menu. Zeer lekker gedineerd en mooie porties.Eten: 5/5
Het was weer einde schooljaar en met onze cursusgroep volwassenen onderwijs gaan we volgens traditie ergens gaan eten bij afloop van de cursusmodule. Dit steeds met nadruk op kwaliteit, prijs en gezelligheid. Ditmaal was het onze lerares Lily die het pleit won. Ze stelde de Gozaer in Erondegem Erpe-Mere voor en er was net een aanbieding van een social deal. Iedereen was dadelijk akkoord, we reserveerden en regelden de betaling. Het terras en de sfeer op het terras zitmeubelen gemaakt uit nette Europaletten met daarop zachtste vollumerijke kussens en onze aperitief onder het tentzeil beviel ons allen. De europalet zitbanken oogden mooi en zaten perfect en de bediening wist reeds dat we een groep van 10 mensen waren. Elk koos zijn drankje en een bijhorend hapje op een klein leitje was lekker. Onze namiddag startte reeds perfect. Eens aan tafel kwam snel onze uitgekozen menu, we hadden een volledige menu aan een social deal. Ik/ wij vonden het echt lekker. Witte en rode wijn en twee soorten water begeleiden onze maaltijd. We sloten af met een koffie om de sfeer en gezelligheid af te ronden. Ik was zeer tevreden van onze genotsvolle maaltijd bij Gozaer, nu dat waren we wel allemaal. Het voorstel van onze lerares was een topper, als je de social deal erbij rekent was ons gezellig samen zijn bij Gozaer een supper topper. Noot: voor mij/ ons was social deal een kennismaking . Ik/wij kenden dit niet. Onze lereres wel. Zij heeft er zelfs ervaring mee in het buitenland. Nu deze kennismaking was heel positief en we hebben weer kennis opgedaan. Voor Gozaer, maakt het volgens mij niet uit, onder welke formule je er ook eten komt. Ik denk dat het hun bedrijfscultuur is: "Een lekker sfeervol betaalbaar etentje aanbiedingen. Met vriendelijk personeel. Met of zonder social deal ,de kwaliteit is hetzelfde. "Zij hebben naar mijn mening een motto"! "Gezellig /lekker en betaalbaar eten buiten de stad. Mijn voorgerecht was kroket met Breydelham, een toffe variatie op kroket met garnalen. Ik vond het trouwens origineel en heel lekker. E.S, een heel tevreden cursist. Parkeren: Parkeren achteraan de zaak, net voldoende aanbod denk ik.
Wij zijn hier voor het eerst geweest via social deal. De zaak was gezellig gemaakt met ballonnen in het teken van Valentijn. We waren blij dat we de ballon op onze tafel staan hadden om toch een wat meer intiemere sfeer te hebben. Op het eten viel niets op aan te merken. Gewoon lekker!! Daar we bijna allemaal met zo een bon kwamen eten kregen we ook met z'n allen samen steeds de bepaalde gang van het menu. Voor ons lag het tempo goed, de tafel naast ons die wat later aangekomen was kreeg daardoor het eten wat in sneltempo. De bediening was heel vlot, sympathieke losse dame.
Met Social Deal hadden we de indruk dat we niet vlug genoeg konden buiten zijn. De éne hap volgde zo vlug na de andere. En ons tafeltje aan de zijkant van de bar was ook niet de beste plaats om te zitten. Als jullie neerkijken op Social Deal dan kunnen jullie er beter mee stoppen.
Nooit meer. Gereserveerd, je naam op de tafel zien staan en 1 uur later te horen krijgen dat er geen reservatie was en op het tafeltje voor 2 personen staat plots een kaartje van 5 personen. Vriendjespolitiek en dan nog met leugens weggestuurd en de chef nergens te bekennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid