facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gourmandise

Gourmandise

Info

Un snack tea-room à Lessines - un endroit chaleureux et convivial ou chacun y trouvera sa place ...



"Snack - Tea-Room à Lessines.Vous cherchez un cadre élégant et chaleureux pour passer un agréable moment gourmand ? Un lieu convivial où l'on se sent bien ? Cet endroit est fait pour vous !De la qualité de l’accueil à l’assiette en passant par le service, tout cela à des prix démocratiques. Une table de convivialité et des ateliers pour renouer avec les vraies valeurs humaines. Un coin jeux calmes coloriage, tapis de voiture, lecture … pour vos enfants ou vos petit-enfants ... Ensemble, revenons à l’authenticité."
Adres:
Telefoonnummer: +32467007436
Stad: Lessines


Recensies
Heel lekker ontbeten in een gezellig kader. Al enkele keren langs geweest en elke keer heel goed ontvangen. Prijs / kwaliteit top!
Verzorgd en correct
Heerlijk en zeer royaal ontbijt Geweldige ontvangst Wij raden het aan
Plaats die het verdient om bekend te zijn, zeer goed georganiseerd, ingericht... Een warm welkom van de eigenaar Sanitaire regels gerespecteerd En het belangrijkste: de drankjes worden origineel geserveerd, het menu is goed bevoorraad....enkel positief in deze onzekere momenten, het is goed voor het moreel!!!
5 sterren voor deze theesalon! Ik was verheugd te vernemen dat er in Lessen, op een steenworp afstand van mijn huis, een theesalon opengaat, en bovendien is het een vriendelijke, aangename plek waar je kunt komen genieten van een klein moment van ontspanning met een klein gebakje. Er is zelfs een plek voor kinderen, zodat iedereen zich daar zonder uitzondering op zijn gemak voelt. Een etablissement waar ik zo vaak mogelijk heen ga om even rustig een kopje thee te drinken, terwijl mijn dochter rustig gaat genieten van het speelgoed.
Goed etablissement, meer dan redelijke prijs-kwaliteitverhouding, zeer vriendelijke eigenaar die naar haar klanten luistert, geen beter advies vraagt ​​om haar klanten te verbeteren en tevreden te stellen, speelruimte voor kinderen zodat we rustig iets kunnen drinken. Over het algemeen leuk en aanbevolen
Er hangt een erg leuke sfeer en de inrichting is echt goed. Het eten is heerlijk, vooral hun caesarsalade, ik hield ook van hun geperste sinaasappelsap. Zulke etablissementen zouden er meer moeten zijn in Lessen!
Vlekkeloos ! Correcte prijzen, verse producten, netheid op de afspraak en goede ontvangst. Ik raad aan !
Prettige plek, goed onthaal, vriendelijke baas en fijn mens, ik raad iedereen aan om daar een heerlijke specialiteit van het huis te eten en te genieten. Ga er zonder aarzeling heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid