facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goudsmid Hans Sandor Nagy

Goudsmid Hans Sandor Nagy

Info

Exclusieve juwelen op maat gemaakt, zowel trouwringen, vriendschapsringen, verlovingsringen tot oorbellen & hangers!



"Gediplomeerd en erkende ambachtsman in: goudsmid, zetter en handgraveur gespecialiseerd in op maat gemaakte sieraden.Emotie verwerken in een niet- alledaags juweel is mijn specialiteit.Alles wordt vervaardigd in eigen atelier van A tot Z.Oud goud her-verwerken in een nieuw juweel is hier ook mogelijk.Opgelet openingsuren zijn indicatief en kunnen afwijken maak best een afspraak."
Adres: eigenlostraat 152, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 0486767835
Stad: Sint-Niklaas
Route: eigenlostraat 152
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Hans Nagy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goldsmith academy Goldsmith academy 0 meter Goldsmith academy by Hans Nagy * een plek om te werken als goudsmid-zilversmid. * ee...
Juweelontwerp Hans Sonnaert Juweelontwerp Hans Sonnaert 4 km Top service! denkt met je mee en levert enkel top-kwalitiet!
Choice Juwelen Choice Juwelen 4 km Eind april gaatjes laten schieten en kocht drie paar oorbellen waarvoor ik !€180! bet...
Recensies
Geweldige ervaring! Eerst een persoonlijk gesprek met veel duidelijke info, daarna de huwelijksring laten printen om dan uiteindelijk zelf mee te helpen aan de afwerking via een heel interessante workshop! Dit geeft de ring meteen een hele mooie emotionele waarde. Het hele proces houdt trouwens veel meer in dan ik ooit had kunnen denken. Hans is duidelijk iemand die zijn stiel kent. Zie foto's van begin en resultaat van de workshop. Zoals je ziet, echt een prachtring! Prijs/kwaliteit en zeker even belangrijk de service echt TOP! Probeer zoiets maar nekeer geheim te houden tot DE grote vraag
Vorige week zijn we bij Hans onze trouwringen gaan maken, een geweldige dag en erg interessante workshop! Doordat we van dichtbij betrokken waren, van het smelten tot de finale afwerking, is het resultaat heel persoonlijk geworden. Bovendien wist Hans perfect tegemoet te komen aan specifieke vragen zoals bijvoorbeeld het verwerken van een erfstuk in één van de trouwringen. We zijn absoluut tevreden van het eindresultaat en bevelen Hans dan ook warm aan bij iedereen die op zoek is naar een juweel met een persoonlijke toets!
Hans nam de tijd om realistische verwachtingen te scheppen vanuit vakkennis en voorbeelden. Op basis van eigen ideeën en verschillende voorbeelden kwamen we uiteindelijk tot een mooi ontwerp op maat dat keurig werd opgeleverd binnen tijd. Het resultaat was een schot in de roos :
Heel goede ervaring met Hans. Advies van A tot Z bij het kiezen van een verlovingsring. Denkt heel goed mee op alle vlakken materiaal, ontwerp, budget, .. met een mooi eindresultaat. Aanrader!
We hebben deze zaak leren kennen via mijn broer, die hier zijn unieke trouwringen had laten ontwerpen. Wij stappen binnenkort ook in het huwelijksbootje en aangezien de ringen ''one of a kind'' zijn, hadden we beslist om hier de ringen naar onze smaak te laten maken. Na een gesprek met Hans over hoe wij het ontwerp zien, is hij aan het werk gegaan om de ringen naar onze wensen te schetsen. Hij gaf ook uitleg over materialen die hij ging gebruiken iets waar wij natuurlijk ook inspraak over hadden en liet ons zijn werkplaats zien. Als eerste indruk vond ik hem heel aangenaam, hij heeft je het gevoel welkom te zijn en te laten zien dat hij van jouw juweel een persoonlijke creatie zal maken.
Wauw! Zeer tevreden over onze trouwringen. Om te beginnen zijn we eerst gaan informeren over de werking en stijl van Hans. We zijn vriendelijk onthaald, zonder ons verplicht te voelen om met hem in zee te gaan. Bij ons 2de gesprek heeft hij echt geluisterd naar onze wensen en wie wij zijn als persoon. Hij heeft enkele ideeën gegeven om zo samen tot een beslissing te komen. Want wij hadden totaal geen idee wat er allemaal mogelijk was. We hadden het volle vertrouwen dat het mooi ging worden, maar als contolefreak was het niet eenvoudig om het los te laten. Maar wat een mooi, uniek en persoonlijk resultaat! Ik kan niet wachten om de ringen te dragen! Dus, niet twijfelen en zeker eens langsgaan! TOP TOP TOP!
Ik kan Hans alleen maar aanraden! Zoals bij velen is het waarschijnlijk een drempel om langs te gaan aangezien je niet uit de vitrine kiest, maar ik ben alvast heel blij dat ik de stap gezet heb. Uiteindelijk heb je dan ook een uniek stuk volledig naar eigen wens. Het hele process verliep vlekkeloos: Via mail contact opgenomen met enkele vragen naar mogelijkheden.Steeds snelle reactie Een eerste afspraak gemaakt om langs te komen. In een gemoedelijke en vrijblijvende sfeer, neemt hij rustig de tijd om samen tot een ontwerp te komen. Heel goed advies gekregen, rondleiding in het atelier en een kwalitatief, verbluffend eindresultaat! De ring was tijdig klaar en alle contact verliep via de gewenste kanalen om zo de verrassing te kunnen bewaren uiteraard.
Geweldig mooie trouwringen is het resultaat van onze samenwerking met Hans! We hebben hem een straffe uitdaging gegeven en alle verwachtingen zijn moeiteloos in vervulling gebracht. Zeer persoonlijke en oprechte aanpak. Hans kent zijn vak op en top! Een absolute aanrader voor een uniek en gepersonaliseerde design
Hans maakte onze trouwringen met een knipoog naar een typerend onderwerp in onze relatie. Met een prachtig resultaat als gevolg! Daarbovenop biedt hij ook een topservice! Meer dan 5 sterren waard, een echte aanrader!
2 pareltjes van ringen laten maken. Van vakkundige uitleg tot een prachtig ontwerp en resultaat. Meer dan de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid