facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goudenregen Consult Limburg - Wijnegem

Info

Praktijk voor psychotherapie, relatietherapie en coaching. EFT en EMDR
Jongeren en volwassenen
Trainingen en supervisie op maat.



"Praktijk voor psychotherapie, relatietherapie en coaching"
Adres: Patronaatsstraat 9 Beverlo, Limburg (Belgische stad)
Telefoonnummer: 0032499102699
Stad: Limbourg
Route: Patronaatsstraat 9 Beverlo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gabelec Gabelec 72 km
Recensies
Dit is nog eens een therapeute/psychologe die haar vak met liefde en wijsheid doet. Ik kan oprecht zeggen dat dit mijn leven in de positieve zin veranderd heeft. Marte kon de knopen in mijn hoofd mee ontwarren zodat de rode draad van mijn blokkades zichtbaar werd. Ik raakte verlost van mijn angsten en ontdekte wat ik echt wou in het leven. Met zelfvertrouwen durfde ik de nodige beslissingen nemen naar een gelukkig leven. Zeer professioneel, uitgebreide methoden waar je echt iets aan hebt , de nodige tools die je je hele leven kan inzetten! Ik kan deze therapeute echt aanbevelen en ben haar eeuwig dankbaar.
Absoluut een fantastische praktijk! Ik ben hier echt geholpen en eeuwig dankbaar voor. De EMDR sessies hebben me geholpen om diepgewortelde trauma’s te verwerken. Een echte aanrader!
Zeer professionele therapie. Diepgaand en op maat gemaakt naar mijn noden. Ben reeds meermaals opnieuw gestart om mijn psychisch welzijn te verbeteren.
Een hele warme vrouw die oprecht naar je luistert en met veel liefde wil helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid