facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfschool Gent Keistraat

Adres: Keiskantstraat 5 , Drongen 9031, BE
Telefoonnummer: 09 216 28 48
Stad: Drongen
Route: Keiskantstraat 5
Postcode: 9031



op zoek naar gerelateerd: Golf Drongen restaurant, Indoor Golf Gent, Lidgeld Golf Drongen, Golfschool gent route 36, Golfschool Gent kalender, Golflounge Drongen, Golf Zwijnaarde, Golf Puyenbroeck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Gereserveerd tegen 13 u. Geen vrije tafel. Eventjes gewacht in de bar. Aperitief om half 2. Tafel was vrij om 14 u. We hadden ons eten al in de bar besteld. Vreselijke acoustic. We moesten gelukkig niet lang wachten voor het eten werd geserveerd. Op het eten niets aan te merken. 2x gebakken paling, 1x paling in de room met garnalen. Ruim voldoende en lekker. Rode wijn Merlot : uitstekend. Heel vriendelijke bediening.
Lekker en eerlijk eten, met een vriendelijke en professionele bediening
Op dit ogenblik is de ervaring zeer goed. De ballen zijn vqn goede kwaliteit en worden regelmatig gewassen.de oefengreens voor putten en chippen worden goed verzorgd. De lounge vlotte bediening en aangenaam kader. Golfreceptie zeer vriendelijk onthaal. Ben pas opnieuw begonnen na rugproblemen.
Het restaurant met zicht op het golfterrein heeft een beperkte kaart en een lunch. Verwacht geen culinair festijn wel verzorgde keuken voor correcte prijs. Aan te raden voor wie geen zin heeft om te koken maar wel om in een rustige omgeving te genieten van lunch en zicht. Bediening vriendelijk.
Interessante driving range. Voldoende doelwitten. 9 holes waarvan 7 met kunstgreens. Was een primeur voor mij, maar een die ik niet kon smaken. Keihard en heel benieuwd welke stimp die greens zouden hebben. Weinig kans dat ik hier nog terugkeer.
Goed onthaal en kleine golfstore. Hole 1,2 en 3 dichtbij autostrade. Andere holes dicht opeen gebouwd. Alle putting greens zijn in kunstgras. Alleen hole 6 is in gras. In de winter alle holes goed speelbaar. Gratis driving range ballen als gastspeler. In het restaurant kantine kan men lekker eten. Vlotte service. Eén vd betere golfscholen.
Zeer tevreden mooie zaak en een zeer mooi terras en goede bediening 9/10
Beste plaats om te ontdekken of golf al dan niet iets is voor je. Interessante formules om te starten. Begeleiding is top!
Zalig terrasje gedaan. Doet deugd. Vriendelijke bediening.
Spaghetti en vol-au-vent gaan eten met gezelschap. Goedgevulde borden. Gezellig. Goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid