facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfclub De Wijnvelden

Golfclub De Wijnvelden

Info

Golfen aan democratische prijzen in een familiale omgeving!

Geschiedenis

Golfclub De Wijnvelden is een aangename ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers, gelegen op 5 minuten van het centrum van Mechelen. Het mooi aangelegde parcours van 9 holes van 2932m, een Par 60, is niet alleen een springplank voor onze jeugdspelers en beginnende golfers, ook de gevorderde speler heeft aan deze baan een hele uitdaging.
De overdekte en verlichte driving range met maar liefst 20 afslagplaatsen zorgt ervoor dat men ook in de strenge wintermaanden de swing kan verbeteren. Door de realisatie van een ruime vergaderinfrastructuur werd een aantrekkelijk ontmoetings platform gecreëerd voor het zakelijk publiek. De Early Birdie Club sluit hier zeer efficiënt op aan met haar specifieke activiteiten.
Voeg hier het restaurant, de gezellige bar en terras aan toe, en je krijgt een ideale mix voor leden en andere gasten. Dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers is De Wijnvelden in 10 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende club in Vlaanderen.

Adres: Bergstraat 74, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: 015/630364
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: Bergstraat 74
Postcode: 2861


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: De Wijnvelden Facebook, Bistro De Wijnvelden, Lidgeld De Wijnvelden, La Terrazza Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Pizza Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Golf Puurs, Driving range zonder lidmaatschap, Golfclub abonnement
Recensies
Gezellige en toegankelijke 9 holes golf
Leuk plaats om teamevent te doen
Super fijne golfclub!
Vrijheid groen iedereen begroet elkaar zonder elkaar te kennen.De groenen zijn daar wel tegen mooie gazon en onderhouden.Heb al wilde natuur gezien vervuild door wandelaars natuurlief hebbers.In de golf wereld is er respect voor de aangelegde groen partijen.Bij een golf afslag en wat gras en grond worden deze stukken terug geplaatst.
Hier ga je niet enkel voor een balletje te slaan, maar vooral voor de lekkere pizza´s
Vriendelijk. Witloof was naar mijn mening te zout en de saus niet lekker.. Z alvolgende keer iets anders nemen
Golfclub met een amicale en familiale sfeer op een bereikbare locatie. Met een speciale vermelding voor de lekkere keuken !!het GreenlifePro-team
Vuile tafels en stoelen. Personeel ver van beleefd, is zeker geen aanrader meer
Leuk clubhuis, vriendelijke bediening en lekker eten. Super sfeer.
Toffe club, laagdrempelig zeker voor beginnende spelers. Kleine maar uitdagende baan. Veel wedstrijden op de club die helpen om snel veel contacten te leggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid