facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golf de Durbuy

Golf de Durbuy

Info

Sillonnant à travers la forêt, le parcours offre plusieurs points de vue fantastiques et possède un cachet incomparable.



"Bienvenue au Golf de Durbuy, un joyau golfique au cadre enchanteur.Notre parcours de 18 trous, dans un paysage vallonné entouré de forêts aux arbres centenaires, offre une expérience unique.Accueil convivial et ambiance chaleureuse pour des moments mémorables. Un parcours soigné et un Pro-Shop avec un large choix d'équipements à prix attractifs.Idéalement situé près de Durbuy et à quelques kilomètres du Five Nations Golf Hôtel.2 parcours de 18 trous à proximité de nombreux hôtels et restaurants pour un séjour inoubliable.Après votre partie, partagez un repas dans notre restaurant « The Swing by Chez Marie »"
Adres: Route d'Oppagne 34, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: 086 21 44 54
Stad: Durbuy
Route: Route d'Oppagne 34
Postcode: 6940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: golf de durbuy les hazalles, five nations golf club durbuy, golf durbuy arrangement, golf durbuy 5 nations, durbuy golf aanbieding, golf ardennen, golf durbuy five nations, golf durbuy scorecard
Recensies
Pittige golfbanen. Wie zegt dat golf geen sport is, kan hier de baan op met trolley. Je zal het voelen aan je conditie.
Mooie baan, lag er goed bij. Is gewoon een geweldig natuurlijke omgeving
Leuke uitdagende baan met vriendelijk personeel. Alles zag en lag er netjes bij vond ik. Buggy is niet echt een must op deze baan, deze kun je makkelijker bewandelen als de five nations baan waar een buggy een must is om het leuk te houden. ook deze baan is een aanrader en ook mooi in combo met five nations.
Mooie plaats ,zeer vriendelijk personeel en mooi kader
Zeer mooie golfbaan als je van hoogte verschillen in de ban houdt. Geen hole is er vlak. Alles keurig onderhouden. Een starter zorgt dat de flights in het juiste tempo weggaan op hole 1.
Al vele jaren komen wij met 4 man graag op deze baan. Nu op een maandag en dinsdag in oktober gespeeld. Weer : dag 1 wolkje zon droog, dag 2 wolken en in middag regen. Omdat we 2 dagen achter elkaar speelden wat korting op de greenfee. € 62,50 ipv € 70. Baan is op die dagen rustig dus we konden eerder of later starten dan we hadden gereserveerd. Ook lunchen na 9 holes en dan verder spelen was te regelen. Driving range goede matten en prima. Ook overdekt staan mogelijk. Status baan : greens wel wat plekken maar prima. Fairway niet heel kort gemaaid maar voldoende. Hole 1 blijft spectaculair met een par 5 het dal in. Wij hadden een ochtend met veel dauw en de greens waren niet schoongeveegd. Dat maakt putten dan wel stuk lastiger. Op vraag waarom dat niet werd gedaan was dat het die middag zou gaan regenen dus dan hoefde het niet. Dat vind ik voor de prijs van normaal € 70 doordeweek en € 80 weekend toch wel erg matig. Verder bleef iemand van het onderhoud, ondanks dat we op die hole speelden, rustig om ons heen doormaaien. Voelde alsof je als speler eerder hinderlijk bent voor het onderhoud dan dat het om de golfer gaat. Wel lekker rustig dus geen flights voor ons of achter ons. Blijft prachtige baan als het gaat om verscheidenheid. Weinig water , veel hoogteverschil en meerdere doglegs. Eigenlijk is elke hole mooi met veel uitzichten en is enkel hole 10 vlakke par 3 dan minst mooi maar daar staan 17 prachtige holes tegenover. Horeca is matig tot slecht. Er waren weinig mensen in restaurant . Kan door beperkte drukte zijn maar ook door kwaliteit, prijs en interesse. Wat het clubhuis betreft lijkt het beste eraf. Op dinsdag na de ronde bestelden we om 16.30 een biertje. Dat kon nog maar daarna sloten ze. Ok, het had geregend dus weinig mensen maar sluiten om 17.00 ???? Prima hotel in Durbuy la Caleche maar schrok wel van de horeca prijzen. gewoon biertje € 3,80 en speciaal biertje € 7 vind ik aan de prijs. Eten sowieso duur. Vermijd restaurant Wagyu in Durbuy. Daar zijn ze alleen uit op je geld met stuk vlees voor 2 personen voor € 150 !!!! Blijf enthousiast over de golfbaan maar dat is dan ook enige wat overeind blijft. Door de matige kwaliteit eromheen heb ik er geen 3 uur rijden vanuit Utrecht meer voor over.
Schitterend gelegen uitdagende 18 holes op een boogscheut van het veelzijdige Durbuy
De eerste 9 is prachtig. Het clubhuis en de verdere entourage wekt de indruk dat de club betere tijden heeft gekend. Het eten is echt ondermaats en het terras kent geen uitzicht. Alles is stevig aan de prijs voor hetgeen je krijgt.
Top kundig vriendelijk en behulpzaam
Prachtig, goed onderhouden golfbaan. Belangrijk is om de bal op de fairway 's te houden. Het gras buiten de fairway is in dit jaargetijden iets te hoog en te taai om een goede score neer te zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid