facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golf And Business Club Kampenhout

Adres: Wildersedreef 56, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016-65 12 16
Stad: Kampenhout
Route: Wildersedreef 56
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Golf Kampenhout stroke index ladies, Golf Kampenhout Brasserie, Golfclub Kampenhout foto's, Brabantse Golf, Golf kampenhout openingsuren, Start TO Golf Kampenhout, Golfbaan Kampenhout België, Golf Melsbroek
Recensies
Mooi onderhouden terrein, gemakkelijke baan,
Een initiatie is steeds een ontdekking, Jhon die de les gaf heeft dit zeer motiveren en met passie gedaan. Wij zijn hem en zijn vrouw zeer dankbaar. Wij waren met een groep en verschillende deelnemers komen zeker terug. Een aanrader om dit zeker eens te proberen.
Prachtige omgeving, in het restaurant kan men lekker eten aan betaalbare prijzen. De desserts zijn heerlijk.
Zeer mooie en goed onderhouden 18 holes golfbaan strategisch gelegen tussen Mechelen, Leuven en Brussel. Alhoewel de brede fairways toch enige ruimte laten, zorgen brede waterpartijen en strategisch gelegen bunkers er voor dat dit best een technische parcours is om te spelen. Leuke kennismaking met de baan vandaag, de kans is groot dat ik terug kom.
Vriendelijk mensen, mooie banen. Top!
Terrein is nog goed bespeelbaar voor de tijd van het jaar. Wij speelden van winter tees maar nog de zomer greens. Holes 3 tem 7 waren gesloten, maar wij hadden een fantastisch dagje op een uitdagende baan.
Prachtige locatie, vriendelijk personeel, lekker eten. Ideaal voor een uitstapje met vrienden. Ik ga er regelmatig en kan het aan iedereen aanbevelen.
Heel leuke club ik kom er voor het eerst, vriendelijke mensen , en de holfinitiatie was geweldig. Heel tof .
Helaas konden wij vandaag wo 24 april 13.00 uur ivm oefenen interclub niet in normale tred doorlopen, aangezien er een senioren wedstrijd was. Als de golfclub was uitgerust met i-golf dan was dat op voorhand gezien. Helaas werd er niet voor gewaarschuwd. Wij hebben onze 18 holes niet verder kunnen spelen tot 9 holes. Veel golfers op hole 10. Toen we ons probleem verteld hadden aan de receptie konden we een 9 holes tegoed krijgen op de dagen dat we toch al wedstrijden moesten spelen. Gemiste kans zou ik zeggen. Voor de rest een goed golfterrein.
Prachtige locatie, brasserie is lekkere, prijscorrecte keuze met super vriendelijke, vlugge bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid