facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goldfish Industries - Party Rental

Goldfish Industries - Party Rental

Info

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw evenement?

Vind ons nu ook te Turnhout (op afspraak):
Beyntel 11
2360 Oud Turnhout

Geschiedenis

"You never get a second chance to make a first impression."

Net daarom is het voor uw evenement zo belangrijk dat alles er perfect uitziet.
Onze mooie & verzorgde collectie verhuurartikelen kunnen daarbij het verschil maken.
Neem een kijkje op onze webshop voor het volledige aanbod of doe inspiratie op in de fotoalbums op deze pagina.

Wenst u liever persoonlijk advies bij het samenstellen van uw bestelling?
Uiteraard helpen wij u ook graag met het uitwerken van een inrichting op maat.
Goldfish Industries is opgericht door jonge & gedreven ondernemers die zelf jarenlang evenementen georganiseerd hebben dus op die knowhow kan u alvast rekenen!

Bovendien bieden wij u de service om dit stipt & schadevrij te leveren zodat u zorgeloos uw evenement tegemoet gaat.
Als u alles liever komt afhalen, geen probleem. U kan terecht in ons filiaal in Kruibeke (naast E17, afrit Kruibeke. Slechts 5 minuten van de Kennedytunnel).

Tot binnenkort.

Met feestelijke groeten,
het Goldfish team

Adres: Kasteleinsstraat 2A, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: +3236897866
Stad: Kruibeke
Route: Kasteleinsstraat 2A
Postcode: 9150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Party Rent Aartselaar, Goldfish stoelen, Party Rent Antwerpen, Levi Party Rental, Levi Rental, Levi Party Rental tafels, Fake Levi Party Rental, Event materiaal huren
Recensies
Onze eerlijke mening over onze ervaring met Goldfish. Ze verzorgden de aankleding en het servies voor ons huwelijk ik de tent, en het zag er goed uit! Maar weet je, niet alles wat we hadden besteld was meteen geleverd. Door defect Maar het mooie is dat ze hun fout meteen erkenden en meteen actie ondernamen om het recht te zetten. Hun klantenservice team was echt heel begripvol en ruimdenkend. Ze waren zo vriendelijk en behulpzaam, en deden er alles aan om ons tevreden te stellen. En uiteindelijk kregen we precies wat we wilden - alles werd op tijd geleverd en zag er goed uit! De aankleding en het servies maakten onze tent echt compleet en voegden die extra flair toe aan onze party vibes! Dus ja, ze maakten een kleine fout, maar ze maakten het helemaal goed met hun geweldige klantenservice en toewijding om ons happy te maken. Als we ooit weer iets nodig hebben, weten we waar we moeten zijn
Mooi materiaal en keurig afgeleverd. Veel keuze. Helaas waren er wat problemen met dat aantallen niet in onze mate geleverd konden worden, helaas werd dit te laat geleverd na een eigen wijziging waardoor ik mij afvraag of dit vanuit het bedrijf zelf verteld zou zijn.
Helaas dienden we tijdens Covid-19 ons huwelijksfeest te cancelen last minute. Goldfish heeft zich zeer begripvol opgesteld terwijl dit voor hen ook een zware domper is en wij waarschijnlijk niet de enige waren. Desalniettemin hadden zij begrip voor onze situatie en gingen hier zeer flexibel mee om. Daarnaast hebben we met gans het proces van offerte tot bevestiging ook steeds een zeer goed en vlot contact gehad met hen. Toch een groot verschil met andere verhuurbedrijven in de sector waar je meer als nummer behandeld wordt. Bij Goldfish is geen vraag te veel. Zeker een aanrader om in de toekomst nog beroep op te doen.
Big Boyz Events huurde al voor verschillende evenementen feestmateriaal bij Goldfish Industries. Altijd stipt op tijd geleverd en topkwaliteit!
Super tevreden van A tot Z! Duidelijke en snelle communicatie, proper materiaal en een stipte levering.
Absolute topservice en materiaal. Enorm snelle en correcte service !
Fantastische producten van hoge kwaliteit en een geweldige service voor, tijdens en na het event!
Super service , zeer vriendelijke mensen.
Proper materiaal en stipte levering! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid