facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Lakes Resort

Golden Lakes Resort

Info

booking, ardennen, séjour, verblijf, meren van l’Eau d’Heure, Lacs des l’Eau d’Heure, Golden Lakes Village,

Geschiedenis

Réalisation unique, au cœur des lacs de l’Eau d’Heure, sur les rives du lac de la «Plate Taille», le Golden Lakes Village est basé sur un nouveau concept de vie où « vivre, s’épanouir et se ressourcer, confort compris, en pleine harmonie avec la nature » sont les valeurs partagées.

Exposé plein sud, le domaine privé et gardé de 20 hectares est conçu comme un espace de bien être total privilégiant la nature, les espaces verts et les plans d’eau.
Domaine de vacances de l'Eau d'Heure

En plein cœur de la nature, le Golden Lakes Village offre de multiples infrastructures de loisirs et activités de bien être complètes et des plus modernes. Le Village propose 1001 activités possible sur eau comme sur terre…

Parc aquatique avec toboggans, remous, bouées, jacuzzi, hammam, sauna, jardin tropical, terrasse solarium, et bientôt, un nouvel espace wellness et zen.
Terrains de sport et de jeux (tennis, basket, football, pétanque, plaine de jeux, tennis de table…)
Plage et sports nautiques (voile, kayak, canoë, ski nautique, jet ski…)
Multi services et facilités (réception, internet, location linge, lit, restauration…)

Domaine de vacances de l'Eau d'Heure

Les villas, dessinées par l’architecte Philippe Valentiny, sont parfaitement intégrées dans la nature et développées en fonction des normes écologiques de notre époque, de Haute Qualité Environnementale (HQE). Elles jouissent d’un confort unique et moderne à la hauteur de vos exigences.

L’architecture pure et sobre des villas et leur implantation au sein d’une végétation luxuriante vous transportent dans un autre monde, un havre de paix, loin du stress et de la vie quotidienne.
Domaine de vacances de l'Eau d'Heure

Les routes sont remplacées par de pittoresques chemins pédestres en bois. Le bruit de la ville fait place aux ruissellements des fontaines et des jets d’eau. Des passerelles, des petits ponts de bois suspendus flottant sur la végétation et les plans d’eau apportent un sentiment de liberté et de quiétude unique.

En plein cœur de la Nature pure et intacte et à deux pas de tout confort, le domaine Golden Lakes Village se veut un domaine de haut standing 4 étoiles où vous trouverez tout le confort nécessaire pour passer un séjour de rêve.

Adres: Route de la Plate Taille 51, 6440 Boussu-lez-Walcourt
Telefoonnummer: 0472 200 144
Stad: Boussu-lez-Walcourt
Route: Route de la Plate Taille 51
Postcode: 6440



op zoek naar gerelateerd: Golden Lakes Hotel Boussu-lez-Walcourt, Best Western Plus Golden Lakes Hotel, Golden Lakes Village, Best Western Plus Golden Lakes Hotel restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Ami Soleil - Golden Lakes Village - Ardennes L'Ami Soleil - Golden Lakes Village - Ardenn... 322 meter Zeer mooie villa's enkel de kwaliteit van de douchecabine paste niet in de duurzame m...
Gîte Eau d'Heure Gîte Eau d'Heure 383 meter Mooi net park met huisjes. de huisjes zelf zijn goedkope bouw en het interieur is net...
Recensies
Samengevat: + mooie omgeving + leuke activiteiten in de buurt + Kortingen op die activeiten + ruime Keuken +- parkeren - schoonmaak Uitgebreid: - Omgeving is mooi aan het meer, het prive strand is netjes, op loopafstand een strand waar je wel mag zwemmen, tip: op prive strand was het niet duidelijk dat je daar juist wel mocht eten etc. Aangezien elk bord zegt dat het niet mag maar dat schijnt dus voor buitenstaanders te zijn. - Je krijgt leuke kortingen op de spa die top was en het klimpark wat ook een zeer leuke activiteit is. - Konden niet bij het huisje parkeren want het was zo druk dat het parkeerterrein waar wij naar waren verwezen al vol was maar gelukkig zijn er veel verschillende plekken waar je kan parkeren dus we hoefde niet te ver te lopen. - Het huisje zelf had een fijne ruime keuken van alle gemakken voorzien, buiten een picknik tafel en lekkere ligstoelen voor het zonnen. Bed was prima en beneden heb je airco fijn voor het warme weer. Apart toilet van de badkamer is ook fijn. - we miste een parasol maar iemand van de receptie is dezelfde dag nog netjes een nieuwe komen brengen. Het kapotte droogrek moest iemand voor de technische dienst voor langskomen die is nooit geweest. Uiteindelijk badpakken aan de prasol gehangen dat werkte ook ; - Het grootste verbeterpunt is de schoonmaak , de kalkaanslag op de douche komt er niet door één keertje vergeten schoon te maken, er zaten dode vliegjes op het plafond van de doucheruimte en er zaten bloedspetters van kapotgeslagen muggen op de muur en gordijn van de badkamer, dat foelt niet fris. Op één van de matrassen vonden we haren, maar gelukkig wel schoon beddengoed om er overheen te doen. Al met al een fijn verblijf gehad.
Direct bij aankomst heb ik melding gemaakt van het vieze huis. Pas na herhaaldelijk bellen, mailen, naar de receptie toelopen kwam er eindelijk iemand langs. Dit was nadat wij er al anderhalve week waren en ik dus al anderhalve week bezig was met melding maken. Toen heb ik gesproken met de leidinggevende van het schoonmaakbedrijf, hij gaf aan dat het huisje inderdaad erg vies was, dat ze niet elke wissel het huisje goed kunnen schoonmaken omdat er veel huisjes schoongemaakt moeten worden. Hij heeft toen aangeboden het huisje schoon te komen maken, omdat wij die dag in het huisje zouden blijven heb ik gevraagd of het die dag erna kon. Daarna heb ik niemand meer gezien.... Nog niet eerder zo'n vies huis gezien... Opgesomd wat er vies was; - De toiletten stonken vreselijk naar urine. Gelukkig had ik schoonmaakdoekjes mee gebracht en zag dat de urine van de vorige eigenaar, of die daarvoor...., nog onder de bril zat. En niet 1 druppeltje. Na meermaals schoonmaken bleef de urine lucht hangen, wat we hebben opgelost met geurvreters en een schoonmaakblok. De vloer van het toilet was ook vies, urinedruppels op de vloer. Zie de witte doekjes hoe vies het was. - de keukenkastjes waren vies - de gootsteen was vies - naast de koelkast is er denk ik nog nooit schoongemaakt - onder de bedden lag veel stof - slechte bedden - Veel te laag bed voor een man van 65plus. - er zat bloed op een kussensloop - vieze spetters op de muren in slaapkamers - randen vies van de douche - overal haren van honden - beneden en boven de vloeren heel vies. Het groene doekje is van 2x heen en weer vegen op de vloer. Ik ben die avond zeker 2 uur bezig geweest met het enigzins schoonmaken van het huis. Ik heb de dag erna direct schoonmaakmiddelen gekocht om het huis nog beter schoon te maken. Het huis is echt vreselijk duur voor hoe goor het was. Wij hebben de hele vakantie op slippers binnen gelopen en zo min mogelijk de muren ed aangeraakt omdat we wisten hoe vies deze zijn. Dit heeft ons vakantie genot erg beperkt. De omgeving is prachtig, genoeg te doen! Zeilen, surfen, suppen, klimmen in klimbos. Helaas mag je in het meer niet zwemmen, wat terecht is ivm de stromingen. Er is een plek afgezet waar je wel mag zwemmen.
Met ons gezin een week verbleven in een villa op dit park. Met 2 kleine kinderen. Er is voor kindjes weinig te doen maar dat weet je van te voren.. het huisje is heel mooi en van alle gemakken voorzien. Alleen het bed is echt een ramp. Nauwelijks geslapen en een rugpijn. Keiharde bedden. Het was ook niet zo schoon. De bekers borden en bestek wad erg vies maar dat hebben we nog een keer in de vaatwasser gedaan. Het huisje is verder fantastisch met 2 badkamers en grote keuken. Openhaard. En heerlijk groot terras met een leuk uitzicht. Ook meer dan voldoende handoeken in de kasten. Natura park is op loop afstand. En een prima restaurant. Enige wat mist is een supermarkt op het park daar moet je echt de auto voor pakken. Speeltuin voorin het park is wel leuk. Kamers: Niet even schoon en keiharde bedden Activiteiten in de buurt: Natura park. En leuke bezoekjes aan steden in de omgeving. Dinant. Chateau chimay. Eten en drinken: Restaurant op het park prima.
Persoonlijk ben ik fietsbegeleider bij de Meibloem uit Tielt. Ondertussen verbleven we reeds een vijftal keer in jullie accommodatie met een groep van een 30tal personen. We werden telkens heel vriendelijk ontvangen. De kamers waren prima. Het ontbijt en het avondmaal : pico bello. In combinatie met een prachtige regio hadden we er telkens een fantastische fiets3daagse. Ondertussen staan er naar volgend jaar toe alweer enkele verblijven gepland. Ik zie er vol verlangen naar uit !!! Philippe Baert, fietsbegeleider De Meibloem.
Moderne volledig elektrische vakantiehuizen. Schoon. Met airco. Fijne dikke matrassen, stevig. Vakantiepark is netjes aangelegd en onderhouden. Oogt wel wat 'aangeharkt'. Leuk als je puur met je gezin of groep wil recreëren, minder leuk wanneer je meer aansluiting zoekt met andere vakantiegangers. Voldoende parkeergelegenheid. Er ontbrak het e.e.a. aan de inventaris van het huisje, maar dit was na een bezoek aan de receptie snel opgelost - sprak Frans en Engels. Klein speeltuintje aan de rand van het park aanwezig. Vriendelijk animatieteam voor kinderen, helaas niet frequent paar keer per week. Veel andere activiteiten deelname tegen betaling. Activiteiten in de buurt: Bezoek aan de stuwdam, wandelroutes, zwemmen en varen op het meer. Wifi: Werkt naar behoren.
Heel mooi hotel in een mooie setting, in de natuur en aan het meer. Voorzien van alle moderne voorzieningen en comfort. Leuk is de beveiliging aan de ingang. Wij werden vriendelijk ontvangen. Heel uitgebreid ontbijt, met leuke extra's als chocoladefontein en cava. We hebben zeer goed geslapen, zeer goede bedden. Maar er zijn wat mindere puntjes ook, zoals de spinnenwebben aan de deur van de kamer, waar ik nog wat begrip voor heb gezien de gangen open zijn en in de natuur. De cocktails in de beachclub zijn redelijk duur om uit een fles te komen. In het restaurant hadden ze een bepaald gerecht al niet meer op een zaterdagavond om 19u30. Dit hebben we dan vervangen door de cote a l'os. Die was zo goed als bien cuit ipv saignant en was niet zo lekker. De mensen in de zaal zijn wel zeer vriendelijk en spreken ook Nederlands. Overall een goede ervaring, maar voor dit niveau vind ik 202 euro ietsje te duur in vergelijking met andere hotels. Voor dit geld verwacht je net ietsje meer, oa ook aparte kleine flesjes shampoo en zeep op de badkamer en niet zo een vastgemaakte dispenser.
Mooie omgeving en verblijf. Schoonmaak mag beter zijn best doen hondenhaar op de bank Huis had geen airco was bij boeken wel vermeld Er is geen zwembad was ook vermeld bij de boeking Als deze informatie vooraf bekend was hadden we hier niet geboekt. Informatie moet je blijkbaar apart opzoeken maar wordt wel bevestigd bij de boeking. Ze moeten de faciliteiten actueel maken. Wel zo eerlijk naar de gasten.
Zeer nette huisjes jammer dat er alleen 1 wc boven is. En boven mag de schoonmakers wel iets beter schoonmaken. voor de rest goed.Kamers: 3/5
Mooi ,genoeg te doen,voor sportieve jongere als oudere, schitterde omgeving.bossen water bergen.zelfs voor jagers.wandelaars.en rust.en genoeg winkels in de buurt. Kamers: Netjes groot genoeg Activiteiten in de buurt: Genoeg.te doen Veiligheid: Ligt aan je zelf ,park is veilig zat Beloopbaarheid van de buurt: Makkelijk
Ziet er mooi uit. Huisjes: groot, redelijk schoon, keuken inventaris niet compleet, meubels oke, maar de bedden zijn echt verschrikkelijk! Je ligt bijna op een houten plank met een Ikea matrasje, te klein voor het bed. Voor oudere mensen zijn de bedden echt veel te laag. Omgeving: het is een toeristisch gebied in wording er is in de omgeving weinig te doen, wel veel wateractiviteiten. Maar bowling, bioscoop, zwembad is allemaal minstens 45 minuten rijden. Je mag in het meer NIET zwemmen maar iedereen doet het. Het zwembad waar mee geadverteerd wordt is al sinds Corona dicht. Al met al JAMMER van het geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid