facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Bottle

Golden Bottle

Info

Golden bottle is een unieke webshop, waarin enkel hoogwaardige producten worden in aangeboden. En dit ter ondersteuning van een betere levenskwaliteit.



"Golden bottle is een unieke webshop, waarin enkel hoogwaardige producten worden in aangeboden. En dit ter ondersteuning voor een betere levenskwaliteit."
Adres: Opworpstraat 52, 3560 Lummen
Telefoonnummer: +3213294592
Stad: Lummen
Route: Opworpstraat 52
Postcode: 3560


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coenen j bakkerij bvba Coenen j bakkerij bvba 2 km Het beste brood uit de omgeving vind ik persoonlijk. mijn favorieten zijn Pantique, P...
Recensies
Helaas heb ik gemerkt dat het in contact komen met Jurgen heeft geleid tot aanhoudende stalking. Jurgen's persoonlijke problemen lijken op mij te worden geprojecteerd, wat resulteert in een voortdurende overlast. Zelfs na het bieden van antwoorden na maandenlange overlast, begint Jurgen gewoon opnieuw en blijft het patroon zich herhalen.
Heel gepassioneerd in alles wat hij doet en aanbiedt. Heeft een enorme kennis over de producten waar hij mee bezig is en weet dingen ook persoonlijk af te stemmen op je persoon, als je de moeite neemt om in contact te komen.
De tomatenpulp en de olijfolie zijn heerlijk. Jurgen vertelt zo gepassioneerd over de herkomst en de puurheid van zijn producten, dat ze daardoor eens zo lekker smaken. Zeker een aanrader voor mensen die graag gezond eten! #winkelhier
De Olijfolie "Merino" van Golden Bottle is van een zeer goede hoogwaardige kwaliteit. Ik was verrast door de smaak en de textuur van het product. Een goede service en uitleg krijg je er zo bij. Een ondernemer met een hart.
Persoonlijk advies gekregen voor bloesemremedie. Aangenaam contact. Professioneel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid