facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Airport

Golden Airport

Info

Navettes Aéroports, Gares, Hotels ...

Geschiedenis

Golden Airport est spécialisée dans les transferts de personnes vers tous les Aéroports, Gares, Hôtels ou endroits de réunion ou de villégiature.
Nous organisons vos navettes vers Brussels Airport Zaventem, Charleroi ou Liège Airport mais également vers tous les aéroports étrangers.

Adres: rue Jean Lambert Defrêne 107, 4340 Awans
Telefoonnummer: 0499/528800
Stad: Awans
Route: rue Jean Lambert Defrêne 107
Postcode: 4340



op zoek naar gerelateerd: Navette aéroport tarif, Navette aéroport Bruxelles Liège, Transport aéroport, Airport taxi, Taxi Airport (Zaventem), Navette partagée aéroport, Prix navette Liège Zaventem, Transfert aéroport Zaventem
Recensies
Vluchten! De prijs verandert 24 uur voordat we vertrekken van 93 naar 135 €, dan komt de dag van de transfer aan het vliegtuig is laat de chauffeur besluit om je twee uur op de luchthaven te laten wachten 's nachts alleen met een kind hij waarschuwt je tijdens je vlucht dus ingewikkeld om een ​​oplossing te vinden en komt uiteindelijk twee uur later niet opdagen!!!! Om enorm te vluchten!
Ik bestelde een gedeelde shuttle die met een creditcard werd betaald. De volgende dag stuurde hij me een e-mail om me te vertellen dat hij geen gedeelde shuttle kon organiseren omdat ik in minder dan 48 uur had besteld. Ik vroeg om een ​​terugbetaling, maar hij reageerde nooit op mijn e-mail. Betaal nooit met creditcard!
Zeer bekwame en vriendelijke chauffeurs. Aan de andere kant de baas, de heer Legros, op zoek om zijn prijzen te verhogen bij het minste probleem onafhankelijk van de klanten Herve - Charleroi 109 km, 90 € en na de staking van 13 februari landt het vliegtuig een uur later in Keulen. Gewaarschuwd voor het vertrek van het vliegtuig, wachtte de chauffeur niet op de luchthaven, hij verliet later Herve. Nieuw tarief Herve-Keulen 110 km, € 145, een verhoging van 61% voor dezelfde afstand en dezelfde reistijd. U moet de rekeningen opvragen. Goed om te weten.
Perfecte service voor de tweede keer. Vriendelijke chauffeurs, zeer professioneel en die blijven glimlachen, zelfs tijdens vertrek en terugkeer midden in de nacht. Schone voertuigen. Aanrader
Erg blij met hun diensten, stipte, zeer professionele en vriendelijke chauffeurs en zeer schoon voertuig. Volgende vakantie zou ik ze bellen.
Ik maak meerdere keren per jaar gebruik van de diensten van Golden Airport, gefeliciteerd. Stiptheid, opvolging van uw reserveringen, comfort: alles wat we allemaal nodig hebben bij dergelijke gelegenheden.
Zeer tevreden sluit serieus aan bij plezier service ervaring checkt en conformeert
Onberispelijke service, stipte chauffeur, vriendelijk en voorzichtig rijden. Om zonder aarzeling aan te bevelen
Goede service. Stiptheid, behulpzaamheid en een goed humeur. Ik raad aan.
serieuze stipte correcte prijs en vriendelijke chauffeur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid