facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gold Beauty

Info

Ik zorg ervoor dat je nagels er mooi, verzorgd, stijlvol én eigentijds uitzien! Ook voor (gepersonaliseerde) nail art ben je bij mij aan het juiste adres.

Adres: Motemeerslaan, 15, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: +32493981258
Stad: Kortemark
Route: Motemeerslaan, 15
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: FİLİZ Gold Beauty prijslijst, Gold Beauty Brasschaat
Recensies
Ik word er altijd met de glimlach ontvangen. De kwaliteit van de gelnagels zijn ook zeer goed, want ik kan ze 5 weken houden zonder dat er één kapot gaat en ik werk in het weekend in de horeca. Angélique blijft ook op de hoogte van de nieuwste trends door regelmatige opleidingen. Gold Beauty is dus een topplaats :-.
Altijd zeer tevreden met het resultaat! De babbel die we hebben terwijl mijn nagels gedaan worden is ook altijd zeer aangenaam.
Bij een gezellige babbel en een lekker glaasje kiezen uit de talrijke kleurtjes, om met perfecte nageltjes happy buiten te stappen.... heel tevreden!!
Super tevreden!! Ben zeer goed ontvangen met een glaasje cava en ook heel vriendelijk en een vlotte babbel, zeker aan te raden!
Super aangenaam om langs te gaan en buiten te stappen met mooi afgewerkte nagels. Een echte aanrader.
Zeer tevreden, mooie nagels, leuke sfeer met een glaasje erbij. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid