facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goesting Delicatessen

Goesting Delicatessen

Info

Vanaf de zomer van 2020 heten wij jullie welkom in onze nieuwe delicatessenzaak. Kraakverse pistolets, lekkere gebakjes, malse steaks, smaakvolle kazen en charcuterie, huisbereide gerechten. Je vindt het allemaal bij ons. Wij hebben er alvast goesting in!



"Bakkerij, Slagerij, Traiteur en delicatessen onder één dak."
Adres: Zavelstraat 72, 3071 Erps-Kwerps
Stad: Erps-Kwerps
Route: Zavelstraat 72
Postcode: 3071



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Kortenberg, Goesting HBVL, Traiteur Steenokkerzeel, Goesting synoniem, De Goesting, Keurslager Kortenberg, Goesting Foodbar, Bakker Erps-Kwerps
Recensies
Een 'all in one' winkel. Ik kwam hier vooral gewoon een kijkje nemen. Zeer uitgebreide keuze aan zowel vlees als kaas, koffiekoeken, gin, chips, olijven.. en klaargemaakte schotels voor her op te warmen..alles wat men zich kan inbeelden. Het lijkt wel een kleine supermarkt met vooral streekproducten.. delicatessen.. super!
Bakkerij producten zijn helaas niet altijd vers, al verschillende keren oude koffiekoeken gekregen: zie foto vers vs niet vers
Handige winkel. Helaas geen goede bakker. Slager geef ik een 8/10. Personeel is echt vriendelijk en wilt je altijd helpen.
Op zich mooi aanbod lekkers maar de kwaliteit van bediening en vooral hoe ze alles inpakken hangt er af van persoon tot persoon. Ik vind persoonlijk dat de kwaliteit niet altijd evenredig is met de prijs en in zo'n zaak zou alles toch top moeten zijn voor de prijs die je betaalt
Zeer goede produkten en de gemaakte ook zeer goed het is top,
gewoon subliem! de lekkerste kazen, charcuterie en veel lekkere zaken! je krijgt er echt "goesting"! fijne en vlotte bediening!
Heel lekker brood en charcuterie, wel een beetje duur...
Vandaag twee uren in de file gestaan chaos alom en twee keer in de regen gestaan. Hadden een kaasschotel besteld maar ons brood werd niet megegeven en spijtig dat de namen van de kazen niet op de geprikte vlaggetjes stond geschreven dan had ik geweten welke kaas we gegeten hadden. Gelukkig was de kaas super lekker. Had ook twee vismenus besteld voor morgen. Garnalen cocktail daar waren de garnalen zoals de citroen uitgedroogd en weinig saus en niet afgedekt megegeven. We hebben het voorgerecht dan maar zelf verder aangepast. Morgen hoop ik dat de miniporties van vis lekker zullen smaken zoals het dessert Besluit : waarschijnlijk een winkel met fantastische producten maar ga er vooral niet op kerst iets bestellen. Misschien kunnen de patrons zich terug in vraag stellen of het zo verder kan, volgens mij zijn ze slachtoffer van hun eigen succes. Zalig kerstfeest.
Al meerdere keren bij hen langs geweest, maar vandaag was het helemaal niet wat het moest zijn. Enkele weken geleden had ik ter plaatste mijn bestelling doorgegeven voor kerstavond en kerstdag 2x vleesmenu met voorgerecht, hoofdschotel en dessert; kalkoen voor 4 personen + groenten + aardappelpuree. Er was afgesproken om dit op te halen tussen 15-16u de winkel ging sluiten om 16u. Om 15u ben ik buiten gaan aanschuiven... Ik gok minstens 40 personen voor me. Na 1u45 stond ik bijna in de winkel. Maar wat een chaos... Er werden bestellingen afgeroepen van personen die achteraan stonden of zelfs niet meer in de rij aan het aanschuiven waren. In de winkel zelf ging het op het einde al helemaal niet vooruit. Als toppunt, mijn bestelling konden ze niet terug vinden, hebben ze op dat ogenblik nog moeten klaarmaken... Om dan uiteindelijk nog niet alles mee te krijgen dat vooraf besteld was... In totaal ben ik 2u40 "verloren". Zeer spijtig, want dit is zeker geen aangenaam begin voor een gezellige avond. Allemaal zeer jammer... Meermaals het excuus van dat het heel druk is, maar sorry, als je op bestelling werkt... Geen idee waarom de bestellingen niet konden klaar staan per bestelnummer.
Zeer trage bediening. Het was niet de eerste keer en echt ontzettend traag. Brood lijkt me afbakbrood. Verder zeker niet slecht, maar voor mij ook geen uitschieter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid