facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goeste

Info

Het beste van de Westhoek: Artisanaal ijs, bier, wijn, desserts en een snelle hap.



"Goeste is een restaurant en ijssalon in Poperinge, dé stad van het Goede Leven. We werken maximaal met alle lekkers uit de streek, onze kaart volgt het ritme van de seizoenen. We verminderen onze ecologische voetafdruk door lokale en seizoensgebonden producten te gebruiken en voedselverspilling te minimaliseren. Wij werken samen met lokale boeren en producenten om de meest verse ingrediënten op jouw bord te brengen. Ontdek de heerlijke groenten van eigen kweek uit onze Goestuin. Onze kaart bestaat uit klassiekers en streekgerechten met een twist. Ook de bieren en wijnen selecteren we uit het enorme aanbod dat de Westhoek biedt.Kom langs en proef de echte smaken van ons artisanaal ijs van l'Heritage dat we maken in een open ijsatelier."
Adres: Grote Markt 28, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: +32488565950
Stad: Poperinge
Route: Grote Markt 28
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: Goeste Poperinge lunch, Goeste Poperinge reserveren, Menu Goeste Poperinge, Goeste poperinge dagschotel, De Goeste, Restaurant Goeste, Amfora Poperinge afhaal, Restaurant Poperinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B - Tearoom - Roomijs en streekproducten l'Heritage B&B - Tearoom - Roomijs en streekproducten l... 66 meter Heel vriendelijk ontvangen. Heel lekker gegeten. Dus alles top!
Recensies
Een Culinaire Reis naar Genot bij Restaurant Goeste in Poperinge. Als liefhebber van lekker eten en gastvrijheid, was onze ervaring bij Restaurant Goeste in Poperinge werkelijk een culinair hoogtepunt. Gelegen in het hart van Poperinge, deze parel van een restaurant verwelkomt je met open armen en verrukt je smaakpapillen van begin tot eind. Bij binnenkomst viel meteen de warme en uitnodigende sfeer op. Het interieur straalt een charmante mix van moderniteit en gezelligheid uit, wat de perfecte setting creëert voor een memorabele eetervaring. Maar laten we het belangrijkste niet vergeten: het eten. De menukaart van Goeste biedt een prachtige selectie van gerechten die de beste smaken van de streek en seizoensgebonden ingrediënten omarmen. Elk gerecht wordt met zorg bereid en gepresenteerd als een waar kunstwerk op het bord. Wij hadden het genoegen om te genieten van een aantal gerechten tijdens ons bezoek wij kozen voor MENU 5-gangen "de grote goeste" 58€p.p. Met de Optie hoppescheuten 21€p.p. en elk gerecht overtrof onze verwachtingen. Van de verfijnde voorgerechten tot de verrukkelijke hoofdgerechten en het decadente dessert, elk gerecht was een feest voor zowel de ogen als de smaakpapillen. De chef-kok van Goeste verdient alle lof voor zijn meesterlijke vakmanschap en creativiteit in de keuken. Wat de service betreft, kan ik alleen maar zeggen dat deze uitstekend was. Het personeel was attent, vriendelijk en zeer goed geïnformeerd over de gerechten op het menu. Ze maakten onze dinerervaring des te aangenamer door hun professionele en attente benadering. Tot slot wil ik nog benadrukken dat Goeste niet alleen een plek is om heerlijk te eten, maar ook een bestemming voor de echte fijnproevers van lokale artisanale producten die je gemakkelijk kunt kopen in hun shop of de beleving compleet maken door één van hun workshops te volgen. Met een uitgebreide kaart vol lokale artisanale producten die perfect past bij de gerechten en een ambiance die uitnodigt tot ontspanning en genieten, is een avondje uit bij Goeste een ervaring die je niet snel zult vergeten. Kortom, Restaurant Goeste in Poperinge is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een culinaire reis naar genot. Of je nu een fijnproever bent, een liefhebber van lekker eten, of gewoon op zoek bent naar een buitengewone eetervaring, Goeste zal je niet teleurstellen.
Het was lang geleden dat we zó genoten hebben van begin tot einde. We waren op vakantie en hebben drie keer gegeten in deze zaak: eenmaal lunch, tweemaal diner. Elke keer opnieuw was het eten super lekker, vers en gevarieerd. De bediening is hartelijk en er werd de tijd genomen om op onze extra vraagjes te antwoorden : Als deze plek dichterbij huis lag, kwam ik hier wekelijks! Bedankt voor deze ervaring!
Toevallig in Poperinge gepasseerd. We aten hier een lunch op het terras. Als vis van de dag werd Griet voorgesteld. We hadden er geen spijt van. Maar eerst een lokale tripel Plukker als dorstlesser. Dat beviel. Evenals de vriendelijke en attente bediening. De vis liet niet lang op zich wachten. Met een brandade puree en lekkere warme groentjes. De kok kent er iets van. Het vel van de vis werd apart gepaneerd en als krokantje op het bord geserveerd. Dat doet plezier! Conclusie: een aanrader op dit plein!
De Goeste , echt een aanrader , zeer verfijnde keuken en de lunch is steeds een aanrader zelfs glas water erbij. Vriendelijke en vlotte bediening voor iemand die alleen besteld echt Chapeau. Wij hebben de goeste nog niet zo lang geleden leren ontdekken maar zijn ondertussen fan en maken veel reclame want is prijs kwaliteit echt de moeite .
Een aanrader! Uniek concept met vernieuwende visie. Vriendelijke ontvangst en bediening. We kozen voor de suggestie lunch. Een verrassend smaakpallet. Alles tip top. Tot binnenkort! Groetjes uit Roeselare.Eten: 5/5
Heel vriendelijk, lekker eten en wafels. Groetjes uit Gistel. Komen nog terug.Eten: 5/5
Leuke ervaring en lekker eten , alleen was er vermoedelijk nogal rijkelijk look gebruikt waardoor er in de namiddag enkele personen uit de groep last hadden van oprispingenEten: 4/5
Heerlijk eten, perfect klaargemaakt. De lunch is telkens overheerlijk!Eten: 5/5
Zeer lekker en goed eten. De huisgemaakte cola moet je zeker uitproberen. Het is ook nog bio. Je eten krijg je ook super snel. Het is echt een goed restaurant om te gaan eten.
Lekker én lokaal! Vriendelijke bediening. Neem wel je tijd als je hier komt eten. Enig minpuntje: wij eten normaal geen zout en door gebruik van grof zout was vlees behoorlijk gezouten, mocht iets minder voor ons.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Goeste met het openbaar vervoer


Poperinge Markt 20 meter
24
51
60
61
Poperinge Markt 20 meter
29
Poperinge Markt 110 meter
24
51
60
61
Poperinge Markt 110 meter
29
Poperinge Hondstraat 230 meter
24
51
60
61

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid