facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Godillot

Godillot

Info

Votre spécialiste de la chaussure à Lasne .
Maintenant avec un e-shop , livraison et retour gratuit !

http://www.godillot.be

Geschiedenis

Le Godillot est votre spécialiste de la chaussure du Brabant Wallon et de Bruxelles !

Vous trouverez dans notre magasin un vaste choix de modèles pour femmes, hommes et pour enfants. Nous offrons de nombreuses marques internationales de grande qualité !

Tous les modèles sont dès maintenant également disponibles sur notre boutique en ligne www.godillot.be !


La petite histoire du Godillot:

Passionnée et spécialiste de la chaussure, Godillot est une entreprise familiale où le partage des connaissances et de l’expérience s’est fait de père en fils, d’un grand-père cordonnier au petit-fils, aujourd’hui détaillant.
C’est à Lasne que Le godillot ouvre sa boutique en 1951.
Aujourd'hui, Godillot est une société à taille humaine spécialisée dans le détail de la chaussure.



"Anciennement Le Godillot, Le Godillot devient Le Godillot by Germaine Collard."
Adres: 31, route de Genval, 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 026331025
Stad: Lasne-Chapelle-Saint-Lambert
Route: 31, route de Genval
Postcode: 1380


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30
Zondag: 11:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Godillot Lasne facebook, Le Godillot Lasne chaussures, Ma Campagne Neupré, Ma campagne Beaufays, PREMIATA Namur, Autry liege, UGG Namur, Premiata Liège
Recensies
De keuze is er nog steeds maar wreed gebrek aan personeel sinds het herstel zo lange wachttijd voordat iemand voor je zorgt
De keuze is altijd aanwezig maar helaas ontbreekt het de verkoopster aan motivatie. Alles lijkt hem te vervelen. Jammer. We komen misschien terug maar zeker niet bij deze verkoper.
Mooie schoenenwinkels worden steeds zeldzamer. Hier word je verrast door de enorme keuze, door de kwaliteit van de schoenen, de afwijking van het personeel en de super zen instelling.
Nou, jammer dat de klantenkaart geen 10st biedt
Zeer teleurgesteld door de dienst na verkoop die niet reageert op mijn verzoeken per e-mail voor een paar "sneakers" voor bijna 400 EUR. Het geleverde model komt niet overeen met het product dat op hun website wordt gepresenteerd. De veters zijn beschadigd en geen tweede paar veters in de doos wat meestal wel het geval is bij dit merk
Geweldige verkoop! Kon het niet laten om mijn 105e paar te kopen!
De beste schoenenwinkel in de buurt, veel merken en modellen, alleen high end. Het beste advies. Het is duur, ja, maar we verkopen je apparatuur om lang mee te gaan, niet om je binnen een maand of twee terug te laten komen, vooral voor kinderen.
Een enorme keuze waar je altijd de juiste schoen kunt vinden. Maar wacht nooit te lang om er zeker van te zijn dat je jouw maat hebt. Begin juni is al ver gevorderd voor de keuze geen herbevoorrading.
Leuke winkel, veel keuze, leuke merken. Maar geen dienst na verkoop. Ik bracht een paar Sébago terug met de 2 zolen volledig gebarsten alsof ze in de breedte doormidden waren gesneden. Na controle is het oordeel: Je hebt ze 5 jaar geleden gekocht, het is normale slijtage. Deze schoenen worden gedragen zonder sokken, in de zomer als het erg warm is, dus +- 20 dagen per jaar. de tekeningen tonen geen slijtage, alleen de gebarsten zool, maar voor hen is dit normaal... Een paar jaar geleden had ik een probleem met Ambiorix oncomfortabele binnenzool. Zelfs after-sales service "het kan niet verholpen worden". Voor mij is het probleem opgelost Godillot is niet de enige schoenenhandelaar.
Positieve punten: er zijn vaak kortingen op alle paar schoenen, het is gemakkelijk om stadsschoenen te vinden. Aan de andere kant is de keuze vrij beperkt qua sneakers en andere soorten schoenen voor volwassenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid