facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GO Dé Handelsschool Aalst

Info

GO! Dé Handelsschool Aalst is een groene school in het hart van Aalst en biedt modern onderwijs in een vriendelijke, respectvolle en geëngageerde omgeving met als kernwoorden ondernemen, organiseren en communiceren.

Geschiedenis

Dé Handelsschool Aalst, gelegen in het hart van Aalst, waar uw kind écht een eerlijke kans krijgt!

Dé Handelsschool geeft je de kans om je MBA te behalen. In een groene, leerling-vriendelijke omgeving bieden wij modern onderwijs aan. Een gemotiveerd en betrouwbaar team staat klaar om je te begeleiden op weg naar je professionele toekomst. Onze school is een groene oase in het centrum van Aalst, en we streven een brede visie op de wereld na.

M Dé Handelsschool biedt modern onderwijs aan waarbij je de kans krijgt om je talenten maximaal te ontwikkelen. Bij ons krijg je de tijd om je mogelijkheden te ontdekken om ze daarna voluit te kunnen ontplooien. De meerwaarde van onze school is dat elke leerling écht een eerlijke kans krijgt.

B Dé Handelsschool is een betrouwbare leeromgeving waarin alle middelen beschikbaar zijn om je eigen kansen te creëren. Een gemotiveerd team van vakmensen helpt je bij het realiseren van je toekomstdromen op vlak van studie en beroep. Elke dag nieuwe zaken bijleren. Steeds meer, steeds beter!

A Dé Handelsschool is een ambitieuze Aalsterse school met een brede visie op de wereld. In een aantrekkelijke omgeving gaan onze leerlingen en leerkrachten dagelijks met elkaar in interactie om samen te werken aan hun professionele toekomst. We willen bewijzen dat het anders kan!

Yes, we can!

https://www.youtube.com/channel/UCx6U3jYgwVE5PqaIDCM_1DQ/videos

Adres: Keizersplein 19, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053/72.91.01
Stad: Aalst
Route: Keizersplein 19
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Smartschool handelsschool Aalst, Handelsschool aalst schoolreglement, TechniGO Aalst, Handelsschool Aalst avondonderwijs, Handelsschool Hasselt, TSO Aalst, go! lyceum aalst, Handelsschool Aalst Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go Atheneum Aalst Go Atheneum Aalst 631 meter Strafste school van Vlaanderen 2018 Winnaar TMF Stressfactor 2012 Een school waar t...
Technigo Technigo 1 km De openlesdag was een topevenement. Hopelijk wordt dit formaat meer toegepast in de t...
Sint-Augustinusinstituut Aalst Sint-Augustinusinstituut Aalst 2 km beste school ooit
Buso Levensvreugde Buso Levensvreugde 3 km Opvang plaats voor mentaal gehandicapte kinderen.
Recensies
De Handelsschool is echt een school waar elk kind, ongeacht de achtergrond en voorgaande ervaring heel wat kansen krijgt. Leerlingen en ouders geven vaak aan dat jongeren opnieuw zin krijgen om naar te school te gaan, zich te amuseren en bij te leren. Het aangename en laagdrempelige contact met het lerarenteam speelt hierbij een cruciale rol. Deze school heeft ten onrechte een mindere reputatie in de streek. Iedereen die de moeite eens zou nemen om de leerlingen en ouders te bevragen, zou al heel snel merken dat deze school uniek is qua project en lespraktijk! Alle onderstaande negatieve reviews zijn duidelijke kinderachtige pranks aangezien de namen ofwel verborgen zijn ofwel werkelijk zijn maar die naar bestaande personen verwijzen die geen enkele link met de school hebben. Jammer.
Dit is een zeer slechte school. Je wordt niet naar je gevoel aanvaard, sinds de nieuwe directrice de "gevangenis" leid, mag er niets meer. Ben je 1 minuut te laat mag je u middag al opgeven, doe je 1 ding verkeerd mag je je cariere al stopzetten. De leerkrachten zijn niet meer vriendelijk als ze 1x beleefd zijn tegen u mag je al van een mirakel spreken. de vroegere goede band die er was tussen leerling en leerkracht is helemaal weg. tot vorig jaar kwam ik nog graag naar school maar ik ga blij zijn als ik hier weg ben en de dagelijkse sleur van me af valt. het klinkt allemaal overdreven maar dit is de realiteit. De leerlingen gaan niet graag meer naar deze school.
GO! Handelsschool Aalst is een school waar leerlingen worden voorbereid op een pluralistische samenleving waar iedereen zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Kwaliteitsvol hedendaags onderwijs wordt er aangeboden. Meest geschikte werkvormen waar iedere leerling verantwoordelijk is voor zijn eigen leerproces. Ondernemen, organiseren en communiceren leer je op GO! Handelsschool Aalst
Kleinschalige school dat garant staat voor kwaliteitsvol onderwijs.
Een zeer slechte school, mijn kleine werd gepest en er werd helemaal niks aan gedaan!!!
Kunnen geen les geven, echt triest gewoon.
Top school. Directie & leerkrachten proficiat!
Groene omgeving,topleerkrachten!
hallo smi is beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid