facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GMS Leuven

GMS Leuven

Info

GMS Leuven, verdeler van Mercedes-Benz in de regio Leuven.

Geschiedenis

GMS Leuven groeide als concessiehouder van Mercedes-Benz uit tot een vaste waarde in Vlaams-Brabant.

De voornaamste doelstelling van GMS Leuven is om u een permanente MOBILITEIT te garanderen. Uitgangspunt hierbij is dat er slechts twee soorten geplande bezoeken aan een garagebedrijf zijn. Of voor de aankoop van nieuwe wagen of voor het onderhoud ervan. Alle overige bezoeken zijn in principe onvoorzien en ongewild. Daarom streven we ernaar om elk onvoorzien bezoek zo kort mogelijk te houden. Om de Mobiliteit Te Garanderen beschikt GMS Leuven ondermeer over een uitgebreid mobiliteitswagenpark.

Een permanente mobiliteit kan GMS Leuven garanderen dankzij een Correcte, Flexibele en Snelle SERVICE-verlening. Een team van 40 professionals staat dagelijks klaar om u over heel Vlaams-Brabant te bedienen.



"Van harte welkom bij GMS-LeuvenVeel introductie hebben de klassewagens van Mercedes-Benz niet meer nodig. Al 125 jaar staat het Duitse automerk voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.Bij onze vestiging in Heverlee kunt u alvast terecht voor het beste van het beste. Wij verdelen alle wagens van Mercedes-Benz, zowel de gloednieuwe als de Certified tweedehandswagens én bestelwagens. Service voor onze klanten staat daarbij centraal. Dat geldt zowel voor, tijdens als bij de naverkoop. Hartelijk welkom!Team GMS-Leuven"
Adres: Ambachtenlaan 4, 3001 Leuven
Telefoonnummer: 016/40 00 10
Stad: Leuven
Route: Ambachtenlaan 4
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: GMS Leuven carrosserie, GMS Leuven openingsuren, GMS Leuven Certified, Gms Tienen, Mercedes Leuven ambachtenlaan, GMS schoten, GMS-Leuven jobs, Mercedes stockwagens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Group Pashuysen Leuven Group Pashuysen Leuven 6 km Heel vriendelijk ontvangst en goede service!
Carpartpanda Carpartpanda 26 km Mobiele app voor het kopen & verkopen van auto-onderdelen, auto's, velgen & banden!
Recensies
Wij hebben voor 3 maand voor de eerste keer een auto gekocht bij dit bedrijf. Zeer aangenaam contact met een zeer rustige, correcte en behulpzame verkoper Brent die ons heel goed begeleidde, een aanrader. De wagen werd stipt op tijd geleverd en was perfect volgens de beschrijving, zeer tevreden.
Prima ervaring met dit bedrijf gehad, gebeld en een afspraak gemaakt voor het bekijken van een auto. Verkoper belde keurig op de ochtend van te voren om te melden dat er nog iemand anders was die ook interesse had maar dat wij de eerste keus hadden. Netjes van de verkoper, op deze manier hebben we niet voor niks enkele uren moeten rijden. Zo hoort het.
Al meerdere nieuwe Sprinters gekocht. Zeer degelijke en geduldige begeleiding bij onze oriëntatie- en koopgesprekken. Feilloze opvolging inzake de papierwinkel en ook de technische service na verkoop. Brent kent zijn vak en is meer dan een verkoper - hij is een eerlijke adviseur die ook durft te zeggen wat er minder is. Bedankt Brent en Co!
Mercedes cla 250e shooting brake besteld in november 2021. Na 16 maanden is deze eindelijk op 9 februari 2023 geleverd bij de garage . De auto staat ondertussen al 3 weken bij GMS op de parking en ik heb nog steeds geen afspraak voor het afhalen van de auto. Aan de levertermijn kan de garage weinig doen maar dat ik meer dan 3 weken moet wachten zonder iets te vernemen geeft geen blijk van goede service. Update: Ondertussen heb ik mijn auto mogen afhalen en vanwege de vriendelijke ontvangst en uitleg van Robin heb ik mijn review van 1 naar 3 sterren aangepast.
Afspraak gemaakt voor een terugroepactie via het callcenter, ruim 2 maand op voorhand. Aangekomen aan de garage wist de planning van niets, en het wisselstuk was niet besteld. Bedroevende service.
Heel goed ontvangen door de verkoper. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen.
Zowel een zeer goede ontvangst als goede service. Zeer communicatief en eveneens een vlotte hulpverlening.
Mijn zoon Jelle en ik hadden een afspraak met Lowie in de vesting van Leuven om er de Mercedes EQA aan een testrit te onderwerpen, wat is die jonge Sales Adviser een professioneel persoon. We kregen de volledige uitleg van de wagen op een zeer professionele manier zodat het bleek alsof we er al jaren mee reden en we de proefrit op een goede manier konden afwerken. Toppertje zou ik zeggen en hopelijk kan hij zijn kennis nog dikwijls overbrengen aan andere potentiële klanten van GMS Leuven.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, dat zijn tijd neemt voor u het beste te informeren.
ik ben zonder afspraak binnengewandeld voor een offerte van een Vito de verkoper Brent heeft me tewoord gestaan , een offerte op maat gemaakt en veel goede raad gegeven.bij het bevestigen van de offerte ook weer zonder afspraak nog een hele uitleg , zeer professioneel en zeer gedienstig ! ik weet uiteraard nog niet hoe het in de toekomst op gebied van onderhoud en service zal zijn , maar als die hetzelfde pad volgt als de verkoop , kan ik iedereen alleen maar aanraden om ter plekke te gaan ! ik voel me tot op heden er steeds welkom en wordt ontvangen met een brede glimlach.en uiteraard zullen er altijd mensen zijn met mindere goede ervaringen , maar ik zit zelf al 25 jaar in verkoop en weet uit ervaring dat men nooit voor iedereen goed kan doen , hoe hard je ook je best doet. schabon martin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid