facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GM-Food

Info

Voor al uw feesten, buffetten, bbq's,...



"Het verhaal van De Ponthoeve start in april 2016.Mijn vader, Marc Morel besliste enkele jaren terug om zich enkel te focussen op de productie van koemelk.De varkensstal hebben wij toen omgetoverd tot een gezellige hoeve, De Ponthoeve.In het begin lag mijn focus enkel bij het maken van ambachtelijk hoeve ijs en verse pannenkoeken.Later evolueerde dit tot de tearoom die er op vandaag is.We proberen met een heel team van studenten en flexi bediende uw bezoek aan De Ponthoeve onvergetelijk te maken.Wij hebben ook 2 zalen te huur voor alle soorten feesten/vergaderingen.meer informatie: neem gerust een kijkje op onze website - GM-FOOD"
Adres: Landuitstraat 1, 9840 Zevergem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0495862680
Stad: Zevergem
Route: Landuitstraat 1
Postcode: 9840



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren De Ponthoeve, Catering gm, Ponthoeve reserveren, Pont Zuid Zevergem, Brasserie De Pinte, Afhaal zevergem, Cafes Zevergem, De Pinte café
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puur M Puur M 1 km Heel lekker, super smaken, echt wel. Was er zonder afspraak, wat je best WEL doet maa...
Soda Brasserie Café Soda Brasserie Café 1 km Zelfs voor een lunch meer dan genoeg, verzorgd, lekker en aangenaam kader. Super verr...
Soda - Soul Gantois Music Bar Soda - Soul Gantois Music Bar 1 km Enjoy the vibes of Soda Café… "The Soul Gantois Music Bar"
Recensies
Prettige ontdekking, ligt midden in de natuur. Zeer goed toegankelijk zowel voor wandelaars, fietsers en automobilisten. Lunch en service top.
Ideale stop tijdens onze 6km lange Doornhammeke wandelroute. Vriendelijke bediening, lekker ijs en dit op het grote terras in een groene landelijke omgeving. En je kan er via payconiq betalen.
Jammer dat we deze plek niet eerder ontdekt hebben.
Op de eerste woensdagnamiddag vh nieuwe jaar, een excellente, krokante en binnenin nog wat smeuïg, lekker smakende, vers gebakken brusselse wafel met slagroom geconsumeerd ! man man man.. Dit adres hier mag/moet toegevoegd worden ad top 5 van beste Gentse adressen.. Top!!! en geen lange wachttijd!!!
Eenvoudig maar eerlijke prijzen. Gezellig na een wandeling doornhammetje wandeling vanaf de kerk van Zevergem Je kan er ook dichtbij parkeren natuurlijk.
Eetcafé met hoeveijs en andere versnaperingen. Van donderdag tot zondag een weeksuggestie voor zover de voorraad strekt. Redelijke prijzen. Op de kaart staat ook een mooie selectie zware bieren en streekbieren.
Zeer vlotte bediening en zeer vriendelijk. Voor herhaling vatbaar
Leuke bediening en super lekkere vers gemaakte pannenkoeken.
Zeer net en mooie locatie. Eten was lekker enkel jammer dat je geen lunch en of pannenkoeken op het zelfde moment kan bestellen. Zo hadden de kinderen zin in een Pannekoek en wij in een spaghetti maar dit kon je niet samen bestellen omwille van het uur.
Supergezellig plekje in de zon, tussen de velden, 'op' de boerderij. Voorbijrijdende tractors, vorkliften, paarden etc zijn nog zo spectaculair voor de kids. De ijsjes zijn SUPERlekker! Ideaal om te stoppen bij een ritje langs de Schelde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid