facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glossi

Glossi

Info

Professional Make-up Artist
[make-up, bridal packages, workshops, shop beauty products]
Instagram @glossi.makeup

Adres:
Stad: Houthalen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Naturelle Naturelle 896 meter Wat een TOPervaring! Rosaly weet duidelijk waar ze over spreekt, vakkennis een dikke ...
Makeup By Emineee Makeup By Emineee 4 km Professional Makeup Artist Brow artist (hennabrows, powderbrows, microblading) Lash a...
Recensies
Katleen heeft mij en mijn getuigen en mama voorzien van prachtige make-up op mijn trouwdag. Het was de ideale manier om nog even te ontspannen na de rush van de ochtend om alles klaar te krijgen. Ik kwam énorm tot rust in Katleen haar make-upstoel én zag er, al zag ik het zelf, prachtig uit! Ik bestel ook regelmatig op haar webshop en ook dan gaat dat vlot en heel gemoedelijk. Je merkt aan alles dat Glossi wordt gedragen door iemand met een warm hart!
Katleen is een fantastische make-up artiest die je direct op je gemak stelt. Zowel bij de proef make-up als bij mijn bruids make-up heeft ze dat perfect gedaan, helemaal wat ik wou! Ook is ze nog eens super lief. DUS indien iemand een mua nodig heeft: GLOSSI BY KATLEEN LUYTS.
Aangename en leerrijke make-up sessie gehad bij Katleen. Door haar de producten van bellapierre leren kennen en ook overgestapt naar deze 'gezonde' make-up. Nog geen seconde spijt gehad. Bekijkt samen wat het beste bij je past of wat je wenst, ook bij vragen achteraf wordt je snel geholpen, zeker een aanrader. Dankje Katleen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid