facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Global Wineries nv.

Global Wineries nv.

Info

Global Wineries

Geschiedenis

Als exclusieve invoerder van kwaliteitswijnen kunnen we een groot assortiment van een 800-tal wijnen aanbieden uit maar liefst 15 landen, zo is er zeker voor ieder wat wils. Ook voor aanverwante producten en bieren kan u bij ons terecht, zoals voor de slow-aged rum 'Flor de Caña' uit Nicaragua.

Jaarlijks organiseren wij 'openflesdagen', de 'Wine Village' gaat dit jaar door op 22-23-24 september.

Ons 12-koppig team staat dagelijks voor jullie klaar opzoek naar jullie favoriete wijnen. Ook zijn we gespecialiseerd in het leveren aan groothandels en horeca.
U kan bij ons verder ook terecht voor relatie -en eindejaarsgeschenken, degustaties, ed. Kom zeker eens lang om te horen wat we te bieden hebben!

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Het Global Wineries-team



"Global Wineries is een wijnhandelaar in Kapellen Antwerpen die doet aan de import en verkoop van wijnen uit Australië, Nieuw-Zeeland, Californië, Hongarije, Oostenrijk, Italië, Portugal, Zuid-Afrika, Mexico, Brazilië, Chili, Slovenië, Argentinië en Frankrijk.Momenteel kunnen we u een 700-tal verschillende wijnen, bieren en aanverwanten producten aanbieden. We richten ons vooral naar horeca en groothandel maar ook wijnliefhebbers zijn bij ons steeds welkom."
Adres: Industrieterrein Starrenhof - Starrenhoflaan 46, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: +32 3 326 81 70
Stad: Kapellen
Route: Industrieterrein Starrenhof - Starrenhoflaan 46
Postcode: 2950


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Global Wineries team, Wijnhandel, Wijnimporteur België, Wijnhandel Limburg, Wijnhandel Hasselt, Hongaarse wijnen België, Wijnwinkel Antwerpen, Wijnwinkel Zonhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brico Brico 291 meter Mijn artikel verliet het assortiment maar ik kreeg het top zaalmodelvoor een prikje
CannaPack CannaPack 478 meter
Bright & Young Bright & Young 2 km In de strijd tussen prijs en kwaliteit is daar Bright & Young waar het één het andere...
Chacasa NV Chacasa NV 7 km Al twee jaar heel erg tevreden met ons terras en de keuze die we toen hebben gemaakt ...
Recensies
Prima bedrijf mooie winkel, jaarlijkse wijnproeverij met snacks, super ervaring
Altijd een feest als ik hier binnenwandel. Een ongelofelijk aanbod van wijnen van overal in de wereld - Global Wineries de naam had niet beter gekozen kunnen zijn. Zeer deskundig en vriendelijk advies. Als je op zoek bent naar een wijn is de kans zeer groot dat je die hier gaat vinden.
Na een goed intake gesprek over eindejaarsgeschenken maakte Paul en zijn team een zeer duidelijke en correct geprijsde offerte voor meerdere flessen wijn verpakt in een mooi houten kistje. Niet alleen waren het lekkere flessen wijn, er werd ook goed en correct omgegaan met kostprijs, alsook met hoe de geschenken er uiteindelijk diende uit te zien. Wij zijn zeer tevreden van Global Wineries en raden hen dan ook aan iedereen aan voor een lekkere wijn of voor mooie eindejaarsgeschenken!
Steeds een correcte en behulpzame bediening. Spijtig dat de sfeer van deze topzaak omwille van Covit-19 niet kon geproefd worden. Elke degustatie is een feest om naar uit te kijken. Hopelijk terug genieten in 2021!! Prosit
Zeer fijne ontvangst en vriendelijk personeel. Zeer attent, brachtten de wijn naar de auto. Ook zeer lekkere wijnen in het Paaspakket.
Reeds jarenlang sponsor van ons festival en leverancier van heerlijke prijs-kwaliteit wijnen. Verder ook top Gin en Rum in het assortiment !
Snelle, vriendelijke bediening, correcte behandeling, leuke inrichting en bovendien uitgebreid aanbod aan lekkere wijnen.
Mooie zaak. Goeie service. Kwaliteitswijnen
Ben zondag bij julie op de degistatie geweest één woord fantastisch bedankt.
Top wijnen en service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Global Wineries nv. met het openbaar vervoer


Kapellen Pelgrimsstraat 100 meter
720
Kapellen Pelgrimsstraat 250 meter
720
Kapellen Kalmthoutsesteenweg 260 meter
720
Kapellen Kalmthoutsesteenweg 280 meter
Kapellen Kalmthoutsesteenweg 290 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid