facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Globachem

Globachem

Info

Welkom op de bedrijfspagina van Globachem NV.
Ondernemingsnummer – BTW-nummer: BE 0473.590.226

Geschiedenis

As a young and dynamic, family owned company, engaged in international agrochemical business, Globachem wants to make an important contribution in reducing the ecological footprint of agriculture and horticulture. Therefore, Globachem is a market-driven, trustworthy company, committed to offer a full service in the area of generic and new agrochemical products.

Adres: Lichtenberglaan 2019, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: +3211785717
Stad: Sint-Truiden
Route: Lichtenberglaan 2019
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Globachem omzet
Recensies
Ik heb geen goede mening over het bedrijf. Gevaarlijke goederen worden behandeld met melkachtige onwetendheid, ze steken hun hand op dat het jouw verantwoordelijkheid is en verwelkomen de wetshandhavingsinstanties. Producten van veel pakketten worden samen opnieuw verpakt en het is onmogelijk om ze goed te binden. De chauffeur brengt de goederen het liefst eerst.
Ze verzenden snel. De douane is aanwezig, maar EX moet wachten. Herbiciden in het pakket geladen ADR 9 klasse. Geen toilet, geen douche.
Het laden gaat snel op het laadperron, het personeel is op kantoor. Maar ik heb 3 uur gewacht op de papieren
Ik zal morgen een recensie schrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid