facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GlitterDesign

Info

Blog en shop voor het creatief ontwerpen en bedrukken van kleding, schoenen en tassen met hotfix patronen,glitter, flex en strass-steentjes.



"GlitterDesign staat voor creativiteit met kleding, T-shirts met flex, flock, glitter en strass.Online Winkel met materiaal voor het bedrukken van kleding, schoenen, tassen en ander textiel met stass steentjes en strijkapplicaties, flexfolie, glitterflex en flockvelours. Alle benodigdheden om zelf te starten om je garderobe of T-shirts te pimpen evenals unieke afgewerkte T-shirts met strass steentjes zelfklevend of opnaaibaar.GlitterDesign zet je logo, firmanaam of tekst om in strass en heeft losse strijkletters, strass steentjes, strass applicaties en opnaaibare strass stenen te koop.GlitterDesign geeft info, tutorials en workshops over hoe je zelf kleding of andere items kan bedrukken met glitter en strass steentjes."
Adres: Neerveldstraat 45, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: +32 52 35 27 67
Stad: Opwijk
Route: Neerveldstraat 45
Postcode: 1745



op zoek naar gerelateerd: Zelfklevende strass steentjes voor kleding, Strass steentjes kleding, Swarovski hotfix steentjes
Recensies
Nog even niets mee gedaan maar de spullen zijn allemaal correct aangekomen en tegen een hele fijne prijs. Alleen mis ik de bevestiging na de bestelling, of ik heb die zelf over het hoofd gezien.
snelle correcte levering alleen zijn de flex folie vellen naar de dunne kant. ik heb reeds stevigere gehad aan een gelijkaardige prijs.
Ik bestelde flockletters om op de baskettruien van mijn kinderen te strijken. De bestelling werd vlot en correct geleverd. Ik bracht de letters aan zoals in de instructie stond. Na één keer dragen dus nog voor de truien gewassen werden waren de letters allemaal van de truien verdwenen. Ik mailde om dit probleem aan te kaarten maar kreeg nooit een reactie. Ik ben bijgevolg niet tevreden.
Super vriendelijk, top service en supersnel geleverd. Worden in de toekomst zeker nog bestellingen geplaatst
Ik heb via internet besteld en ben zeer tevreden. Vriendelijke groeten
Heel blij over mijn recente aankoop. Onmiddellijk antwoord op chat. Snelle levering. Super vriendelijk.
zeer snel en correct verzonden ,de pick up pen voor rhinestones op te nemen, echt handig
Dik tevreden;Zeer goed mooie steentjes ben super blij met mijn bestelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid