facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glitter & Shine - nails & beauty

Info

Hier kan u terecht voor het professioneel plaatsen van kunstnagels in gel en bijwerkingen, nail-art, spa-manicure en pedicure, make-up en hairstyling.

Geschiedenis

Bij Glitter & Shine kan u terecht voor het professioneel plaatsen en bijwerken van kunstnagels (gel). Er zijn verschillende soorten kunstnagels van eenvoudig, tot opvallend eventueel voor een bepaalde gelegenheid, dit door middel van strass steentjes, konad, stickertjes, eigen creaties en etc.

Glitter & Shine doet ook uw make-up en kapsel: bijvoorbeeld voor een trouwfeest of u bent op zoek naar ieman die zowel uw nagels, make-up en haar verzorgt dan bent u zeker bij Glitter & Shine aan het juiste adres!

Wij werken enkel op afspraak!

______________________________________________________


Deze voorwaarden gelden voor elke behandeling en transactie tussen Glitter & Shine en de klant, waarop deze voorwaarden door Glitter & Shine van toepassing zijn verklaard en waarvan niet uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

1. Inspanningen

Glitter & Shine voert de behandeling uit naar beste inzicht en vermogen, in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap en op grond van de op dat moment bekende stand der wetenschap. Wij zullen de klant zo goed mogelijk inlichten over de financiële gevolgen van de wijziging of aanvulling van de behandeling.

2. Afspraken

De klant moet verhindering voor een afspraak zo snel mogelijk melden, uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak met Glitter & Shine. Indien de klant meer dan 10 minuten later dan de afgesproken tijd in het salon aankomt, mag Glitter & Shine de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch de gehele afgesproken prijs aanrekenen. Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd kan Glitter & Shine de afspraak annuleren en de gehele prijs aanrekenen. Glitter & Shine moet verhindering voor een afspraak zo snel mogelijk aan de klant melden, uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Bij het niet opdagen van een afspraak zal 50% van de behandeling aangerekend worden.

3. Betaling

Glitter & Shine vermeldt alle prijzen van behandelingen en producten duidelijk zichtbaar in het salon. De vermelde prijzen zijn inclusief btw. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig tijdens de aangegeven tijdsduur en/of zolang de voorraad strekt. De klant dient meteen na afloop de behandeling en eventuele producten contant te betalen.

4. Persoonsgegevens en privacy

De klant voorziet Glitter & Shine voor de eerste behandeling van alle aangegeven noodzakelijke gegevens. Glitter & Shine neemt de persoonlijke gegevens van de klant op in een geautomatiseerd systeem en/of op een klantenkaart. Wij behandelen deze vertrouwelijke gegevens volgens de richtlijnen van de Wet bescherming persoonsgegevens. Glitter & Shine zal klantgegevens niet aan derden verkopen of verhuren zonder schriftelijke toestemming van de klant.

5. Geheimhouding

Glitter & Shine is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de klant tijdens de behandeling heeft verschaft. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de klant is meegedeeld of af te leiden is uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt als Glitter & Shine verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken, op grond van een wettelijke bepaling of een rechtelijke uitspraak.

6. Aansprakelijkheid

Glitter & Shine is niet aansprakelijk voor eender welke schade die veroorzaakt werd door door de klant verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. Glitter & Shine is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar het salon.

7. Garantie

Glitter & Shine geeft de klant één week (zeven dagen) garantie op de behandeling en de producten. Deze garantie vervalt indien de klant:

- Andere dan door ons geadviseerde producten gebruikt

- Het advies voor thuisverzorging, zoals beschreven of meegedeeld, of niet heeft opgevolgd

- Het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd

- De producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt

8. Beschadiging en diefstal

Glitter & Shine heeft het recht om een schadevergoeding te eisen van de klant indien deze meubilair, apparatuur of producten heeft beschadigd. Wij melden diefstal altijd aan de politie!

9. Klachten

Als de klant een klacht heeft over een behandeling of product, moet die binnen vijf werkdagen na ontdekking telefonisch of schriftelijk gemeld worden aan Glitter & Shine. Vervolgens zoeken we samen naar een oplossing. Indien de klacht gegrond is, zal Glitter & Shine de behandeling opnieuw verrichten.

10. Behoorlijk gedrag

De klant dient zich in het salon behoorlijk te gedragen volgens algemeen aanvaardde normen. Als de klant na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Glitter & Shine het recht de klant de toegang tot het salon te weigeren.

11. Recht

Op elke overeenkomst tussen Glitter & Shine en de klant is het Belgisch recht van toepassing. Voor uitleg over de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend. Hierbij is de versie van toepassing zoals die geldt ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

12. GEEN huisdieren toegelaten in het salon

In het salon zijn GEEN huisdieren toegestaan, er worden professionele behandelingen gegeven in een HYGIENISCHE ruimte.

Adres: 2170 Deurne
Stad: Deurne
Postcode: 2170


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gio Nails Gio Nails 749 meter Gio Nails Wenst u mooie en professionele gelnagels? In één uurtje heb je stralende...
Artistry - Passion for beauty Artistry - Passion for beauty 1 km Heel blij met mijn nieuwe nagels & service . Ik had het al veel eerder moeten d...
Tamara's Nagelstudio Tamara's Nagelstudio 1 km Al jaren aan de top! Perfecte nagelstyliste die enthousiast haar job doet. Vriendelij...
Tarja Nails Lashes Brows Tarja Nails Lashes Brows 2 km 2 maal geweest eerst voor mijn wimpers dat was top . vandaag voir mijn nagels en ook ...
happyfeeling.be happyfeeling.be 2 km www.jobonte.be
Nails Avenue Nails Avenue 2 km Topservice, mooi resultaat en een gezellige babbel! Danku Tina
Michelle Nagelstudio Michelle Nagelstudio 3 km Gel laten doen op eigen nagels, paar dagen verder en de nagels waren al gekrakeleerd/...
Verzorgingspraktijk Curam Verzorgingspraktijk Curam 3 km In aanloop naar mijn huwelijk heb ik bij curam een aantal Powerboard sessies gevolgd....
Gorgeous by Gio Gorgeous by Gio 4 km U kan hier terecht voor allerlei verzorgingen die je met liefde en passie aangeboden ...
Beauty for Nails Beauty for Nails 49 km Zoals altijd ben ik een zeer tevreden klant! Mijn nageltjes zijn altijd heel mooi, du...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid