facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glimpse

Glimpse

Info

Glimpse is een ontwerpbureau met een specialisatie in print.
Idee? Shoot! En we werken het samen uit.



"Glimpse is een freelance grafisch ontwerpbureau gevestigd in Ruiselede. Het staat voor “in het oog springend”! De specialisatie ligt bij lay-out / DTP en opmaak magazine, boek, flyer, advertentie,…, on- en offline branding alsook het bedenken van creatieve totaalconcepten huisstijl, logo, cross-media design,….Glimpse is een freelance bureau. Dit betekent dat je mij kan contacteren voor opdrachten op korte of lange termijn en dit op dag-, uur- of projectbasis, jij bepaalt! We stemmen samen af en plannen alles structureel in. Ik werk afhankelijk van jullie vraag op locatie of remote van thuis uit. Een combinatie is ook mogelijk, freelancen geeft de nodige flexibiliteit.Groetjes,Glimpse"
Adres: Tramweg 23 0004, 8755 Ruiselede
Telefoonnummer: 0485839712
Stad: Ruiselede
Route: Tramweg 23 0004
Postcode: 8755


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: An Van Houte
Recensies
Het is steeds een fijne samenwerking met An: correct, vriendelijk en creatief! Een aanrader.
Ik deed beroep op Glimpse Branding voor mijn logo-ontwerp. Het was een aangename samenwerking met An. Zij luistert, denkt mee, ontwerpt en past aan tot alles aan je verwachtingen voldoet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid