facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glc car cleaning

Info

Vip- wash,interieurreiniging,dieptereiniging,koplamprestauratie,polieren,waxen,coatings,detailing,car care products maar ook b2b mobiele car & truckwash ..

Geschiedenis

Vip- wash,interieurreiniging,dieptereiniging,koplamprestauratie,polieren,waxen,coatings,detailing,car care products maar ook b2b mobiele car & truckwash ..



"Wij specialiseren ons in professionele dieptereiniging van interieurs , lak polieren en installeren van keramische coatings.Wij komen ook ter plaatse voor het reinigen van wagenparken,zowel personenvoertuigen als bestelwagens en vrachtwagens.Car & Truckwash on-site zowel voor bedrijven als particulieren."
Adres: wijnbergstraat 100, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: 0473679591
Stad: Wevelgem
Route: wijnbergstraat 100
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Shop glccarcleaning be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Car Cleaning Mike Car Cleaning Mike 175 meter Grondig gepoetst, ruim assortiment, altijd vriendelijk en hele goeie service!
DFC Automotive DFC Automotive 2 km Professioneel advies, rekening houdend met de wensen van de klant. Voor grote maar o...
Recensies
Vriendelijke man die zijn job met passie uitvoert , ga er al enkele jaren met vuile bestelwagen en rij er altijd buiten met een grote glimlach dat mijn bestelwagen weer straalt als nieuw! Hij is een van de beste in de streek van Kortrijk en ver daarbuiten en dit alles voor een correcte prijs. Ik raad Glc Car Cleaning iedereen aan die geen tijd of zin heeft om zelf zijn voertuig te reinigen. En de grote luxe is dat hij ook aan huis komt, gewoon TOP TOP TOP
Onze auto is als nieuw. Snelle service Merci !
Zeer goede service waarbij de wensen van de klant tot in de puntjes worden uitgevoerd. Oog voor detail en kwaliteitsvolle uitvoering van de diensten. Zeer grote aanrader om uw voertuig in de watten te leggen.
Super goeie service. Zeer correct en goed van prijs! Wagen kwam zo goed als nieuw terug! Een echte aanrader.
Vertaald door Google De beste autoreiniging. zeer professionele. speciale producten. uw auto is als gloednieuw als hij klaar is. en zeer redelijke prijs. ook mobiele service aan huis. ik zeg proberen !! Origineel The best car cleaning .verry proffesional.special products.your car is like brandnew when its finished.and verry reasonable price.also mobile service at home.i say try!!
Vertaald door Google Beste carcleaning zeer goede service. Origineel Best carcleaning verry good service.
Vertaald door Google De beste autoreiniger Origineel The best car cleaner
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid