facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glazenwasser who's next

Glazenwasser who's next

Info

Who's Next Glazenwasserij

Kies voor een unieke ervaring en laat je ramen onderhouden door Who's Next Glazenwasserij. Waar de klant nog telt en niet het geld.
Ons motto* Niet allen het glas maar ook het beslag!!!

0470183126
[email protected]



"Who's Next GlazenwasserijProfessioneel Glazenwassen van veranda’s.De ramen wassen van uw appartement of woning.Voor bedrijven, particulieren, winkels, horeca etc.Ook het reinigen van deuren, oversteken en rolluiken is voor ons geen probleem.Interesse? Contacteer ons! Who's Next?"
Adres: mechelsebaan 153, Duffel
Telefoonnummer: +32470183126
Stad: Duffel
Route: mechelsebaan 153


Recensies
Ze doen wat ze beloven. Mijn bureau was een dag eerder klaar dan eerst voorzien dus heel tevreden. Alles was mooi afgewerkt tot in de kleinste hoekjes. Snelle service en en goede communicatie. Hier zien ze mij zeker nog terug.
Héél mooi werk geleverd en een goede vriendelijke service. Zou deze firma bij iedereen aanraden wanneer je iets wil zandstralen ... niet twijfelen!!! Dank u wel nogmaals!
Heel tevreden met het resultaat, de trap staat er mooi bij, super resultaat. Stipt begonnen en alles uitgevoerd zoals afgesproken, op een dag was de klus geklaard. Alles deftig afgeplakt om zoveel mogelijk de kamers stofvrij te houden, ondanks al het zand en stof toch proper werk geleverd.
We hebben lang getwijfeld wat we met onze trap zouden doen. We kozen ervoor om hem te laten zandstralen en jwamen terecht bij jullie Antwerpse stralingswerken. We zijn ENORM tevreden van jullie. Heel correcte en stipte mensen die de afspraken allemaal nakwamen. En ook het resultaat mag er natuurlijk zijn! Onze oude,bruine, vieze trap werd omgetoverd tot een nieuwe,moderne, mooie trap! Een dikke merci voor jullie prachtig werk. We hebben ondertussen ook al reclame gemaakt voor jullie. We hebben andere mensen foto's van voor en na de behandeling van de trap laten zien en bij iedereen valt de mond open van verbazing. Verbazing van hoe mooi die trap wel is onder al de viezigheid die er op hing. Na deze super ervaring bij jullie, vroegen we om ook onze salontafel te zandstralen. En ook deze werd een 'nieuwe' tafel. Dankzij jullie kreeg deze tafel een tweede leven. Ze zal prachtig staan in ons nieuwe huis! Groetjes, Stefan&Eline
Onze geschilderde trap met lijmresten van tapijt laten zandstralen. Het resultaat is echt heel mooi. Alles werd eerst heel goed afgeplakt en een windblazer geplaatst. Absoluut vakwerk door heel vriendelijke mensen! 100% tevreden!!
Wij hebben onze trap laten zandstralen. Zeer tevreden van het resultaat! Snelle service, goeie communicatie, stipte mensen!
Zeer tevreden over het luchtgommen van de trap. Goede voorbereiding, alles werd goed afgeplakt en ze waren snel klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid