facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glaswerken Vigoureux

Glaswerken Vigoureux

Info

Wij verzorgen al uw glaswerken

Geschiedenis

Glaswerken Vigoureux is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in glaswerken op maat in Wijnegem, regio Antwerpen. Onze glazenmakerij bestaat sinds 1946 en werkt tot op de dag van vandaag met getalenteerde glazenmakers.

Van hoogrendementsglas en geluidswerend glas tot zonwerend glas en spiegels op maat. Glaswerken Vigoureux zorgt ervoor.



"Glaswerken Vigoureux is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in glaswerken op maat in de regio Antwerpen en omstreken."
Adres: Schoolstraat 93, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 03 353 78 90
Stad: Wijnegem
Route: Schoolstraat 93
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Glaswerken Antwerpen, Glaswerken Mathieu
Recensies
- Fantastische communicatie - Super snelle offerte ontvangen mét keuzemogelijkheden - Na akkoord dezelfde dag nog komen opmeten en na een 4-tal weken geplaatst! - Het resultaat is zelfs beter dan mijn verwachtingen - Prijs / kwaliteit absoluut top *Het betreft een gelaagd veiligheidsglas met zwart profiel zie foto.
Raam proper in kader geplaatst, heb nadien zelf inkijkwerkende folie geplaatst Links oud rechts nieuw raam
Zeer professionele service en advies voor mijn keuze glazen bureaublad. Ook flexibel - elders gekochte bijbehorende profiel direct kunnen laten bezorgen. Levertijd conform afspraak. aflevering en installatie door eigen mensen - ook zeer professioneel. voor al uw glazen wensen - breek niet uw hoofd - ga naar Vigoureux!
Vakkundigheid, gedrevenheid, vriendelijkheid, … Dank voor het prachtige resultaat! De steellook deur geeft de scheiding tussen onze living en de hal een echte meerwaarde. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid