facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glasraamatelier Erwin Snijders

"Glasraamatelier Erwin Snijders bv ontwerpt, restaureerd en hersteld alle glas-in-loodramen, klein en groot, voor deuren, ramen, koepels, veranda's,... in eigen atelier. Dit steeds aan de beste prijs en kwaliteit. Bezoek onze website's voor meer informatie."
Adres: Terweststraat 23 , Moerbeke-Waas 9180, BE
Telefoonnummer: 0495 24 43 44
Stad: Moerbeke-Waas
Route: Terweststraat 23
Postcode: 9180



op zoek naar gerelateerd: Brandglasramen
Recensies
Erwin Snijders en zijn team hebben ongelooflijk werk geleverd. De samenwerking is zeer vlot en aangenaam verlopen. En het resultaat is prachtig, ons glasraam werd geïsoleerd en gerestaureerd. Het glanst terug zoals nooit tevoren. Echt vakwerk...Mvg
Zeer goede ervaring! Erwin haalde het glasraam op, maakte het schoon en vatte het in een LED-lichtkast. Het resultaat is verbluffend, de kleuren komen volledig tot hun recht en ons glasraam krijgt een nieuw leven! Sterk vakmanschap met veel oog voor detail en bijzonder goede service. Wij zijn buitengewoon tevreden!
Erwin Snijders heeft onze art-nouveau glasramen gerestaureerd. Glazen die gebroken waren of weg waren, heeft hij opnieuw geschilderd. Verder heeft hij ook het hele lood vervangen. Het resultaat is schitterend. We zijn heel tevreden van het werk. Je ziet dat dit een vakman is met veel kennis en toewijding. We raden hem ten zeerste aan.
Bij ons zijn de originele glas in loodramen van ons huis in dubbelglas gezet. De originele ramen waren te klein voor de nieuwe kozijnen, daarom zijn er nieuwe glas in lood raampjes gemaakt en bijgezet. Er is geen verschil te zien tussen de oude en de nieuwe ramen en de nieuwe ramen zijn precies in stijl met het origineel. Er is vakwerk geleverd, waar wij zeer tevreden over zijn.
Oude glas in loodramen laten vervangen door glas in loodramen in dubbelglas. Zeer mooi, echt vakwerk!
Een echte vakman die met liefde voor zijn vak werkt en zelf ook trots is op zijn realisaties!
Passie, vakmanschap en vriendelijkheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid