facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glashandel Lamoen

Glashandel Lamoen

Info

Glashandel Lamoen is een familiebedrijf die al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het herstellen en vervangen van alle glassoorten. meer info op site!

Geschiedenis

Glashandel Lamoen is een familiebedrijf die al meer dan 50 jaar bestaat en ondertussen aan de derde generatie begint. Wij houden ons voornamelijk bezig met het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Het bedrijf telt momenteel 4 werknemers die de werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit
het leveren en plaatsen van diverse soorten glas in nieuwbouw, maar ook renovatie behoort tot onze werkzaamheden.
Als u het op prijs stelt komen we langs om te adviseren, te meten en het totale glasproject tot een goed einde te begeleiden.
Wij hebben een 24-uurs service, wat betekent dat we dag en nacht klaar staan om zowel particulier als het bedrijfsleven in noodgevallen bij te staan.

Vanwege onze grote en uitgebreide voorraad kunnen wij u, zo goed als altijd, van dienst zijn.

In ons vernieuwd bureau en magazijn bent u van harte welkom om vragen,een vrijblijvende offerte en of informatie te verkrijgen.

Adres: Watermolenstraat 21, 1742 Ternat
Telefoonnummer: 025821685
Stad: Ternat
Route: Watermolenstraat 21
Postcode: 1742


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deldiche 'Where food becomes art' Deldiche 'Where food becomes art' 3 km Bedrijf heeft blijkbaar zo een succes dat het volgens mij dringend een nieuwe locatie...
Recensies
Topservice, Nette en verzorgde afwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid