facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glashandel All-Glas Walschaerts

Glashandel All-Glas Walschaerts

Info

Met meer dan 30 jaar vakmanschap in glaswerken en beglazing staat Allglas Walschaerts, uw glazenmaker, steeds garant voor kwaliteit tegen de juiste prijs.

Geschiedenis

Met meer dan 20 jaar vakmanschap in glaswerken en beglazing staat het familiebedrijf Allglas Walschaerts, uw glazenmaker in regio Mechelen, nog steeds garant voor kwaliteit tegen de juiste prijs.

Door de jaren heen is glashandel Allglas Walschaerts uitgegroeid tot een vaste waarde in de glassector. Of het nu gaat om herstelling van glas, een glazen deur, een douchewand, isolerend hoogrendementsglas, een lichtstraat of gespecialiseerd kraanwerk voor het plaatsen van glas; bij Allglas kan u steeds voor alle soorten glaswerken terecht.

Via onze Facebook pagina willen wij u een blik gunnen op ons ruim assortiment glaswerken. Op eenvoudig verzoek bieden wij u steeds een vrijblijvende opmeting en offerte aan.

Adres: Gestellei 34, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: +32 (0)15 20 46 03
Stad: Bonheiden
Route: Gestellei 34
Postcode: 2820


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Glashandel Mechelen, Glas Mechelen, Glazen deur herstellen, Glaswerken, Uniglas Mechelen, Glazen binnendeuren herstellen, All-Glass
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Efectiv Efectiv 994 meter
ruitenwasser tom ruitenwasser tom 12 km Beste vrienden ik had een afspraak met een ruitenwasser op 1 september maar ik lag in...
Recensies
Zeer vriendelijk, correct, correcte prijs, alle afspraken nagekomen. Dank u
Zeer goede service!
Zowel voor onze eerste woning in Mechelen als ons huidig huis plaatste Allglas-Walschaerts de ramen en deuren. Heel goeie service en knap vakmanschap, van planning tot uitvoering verliep alles correct en volgens afspraak.
Vertaald door Google TOP! Origineel TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid