facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glacier Festival

Info

Ijsjes, broodjes, wafels ,oliebollen & pannenkoeken

Geschiedenis

* Ambachtelijk roomijs op basis van authentieke recepten, bereid met passie en gedraaid met een speelse twist…want wij blijven kinds, hopelijk u ook?

* Brussels of Luikse wafels kraakvers en bereid terwijl u wacht. U vindt dat we onze wafel moeten houden? Kies dan gerust voor onze overheerlijke pannenkoeken.

• U bent geen zoetekauw? Dan zullen onze ovenverse belegde boordjes en panini’s u zeker weten te bekoren.



"Op zoek naar het lekkerste ijs in de buurt van Knokke? Bij FSTVL ben je aan het juiste adres!Naast ambachtelijk ijs kan je ook terecht voor de lekkerste Belgische chocolade en heerlijke versgemaakte wafels en pannenkoeken. Voor mensen met allergieën zijn er alternatieven mogelijk.Kortom, plezier proef je hier!"
Adres: Kustlaan 21, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 0497113769
Stad: Knokke
Route: Kustlaan 21
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Festival Aalter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ijsjes van Glacier de la Poste Ijsjes van Glacier de la Poste 318 meter Ondanks de coronamaatregelen veilige plaats om langs te gaan. Lekkere Brusselse wafel...
Galatea Chocolats Galatea Chocolats 872 meter Via to good to go een pakket betaald om af te halen. Door op mijn vrije dag te moeten...
Recensies
Wij hadden twee luikse wafels gevraagd. We hebben er lang op moeten wachten en de mensen die na ons kwamen kregen ze nog eens eerder. De wafels waren heel droog en brokkelden een beetje af, ze zaten er te lang in waardoor het ook niet meer lekker was.
1 bol ijs €6,30 aangerekend terwijl het €2,30 staat geafficheerd.Dan nog maar een heel klein bolletje.
Reeds 3x quasi opgelicht. 1e keer ongevraagd chocoladerandje supplement bij hoorntje, 2e keer hogere prijs dan affiche ´per ongeluk', en recent, 3e keer, opnieuw vraagprijs stuk duurder dan affiche! Tip: juridisch telt enkel geafficheerde prijs dus weiger te betalen! Ijsverkoper is daarenboven arrogant.
Lekker ambachtelijk ijs! Ruim aanbod. Vriendelijke bediening.
Opgepast voor oplichting!!! Ze rekenen meer aan dan geafficheerd. Wafels middelmatig van kwaliteit. Nogal aan de droge kant.
Zeeeer lekker assortiment ijs, warme wafels..
Ijs is goed. Ik nam een Brusselse wafel gebakken lucht met suiker en vond dat hij te hard gebakken was. Licht gewicht maar wat te donker van kleur en onbestemde smaak, ondanks de suiker. Handgel beschikbaar en wat zitplaatsen voor de straatbediening. Leuk voor de kinderen.
Zeer lekker ijs, grote porties en niet duur. Zeker de beste ijsmaker van Knokke! Spijtig is het wel soms ’s avonds helemaal uitverkocht maar daar valt niet veel aan te doen natuurlijk. De broodjes zijn ook altijd rijkelijk belegd en ideaal voor mee te nemen op het strand.
Jong geweld-fier op het ambacht van ijs - wafels - oliebollen . Een product om fier op te zijn . Een adres voor wie voor qualiteit gaat.
De geafficheerde prijzen zijn niet de juiste!?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid