facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glacier de la Poste

Glacier de la Poste
Adres: Zeedijk-Het Zoute 716, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 050 60 80 41
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Zeedijk-Het Zoute
Huisnummer: 716
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: 11:00–23:00
dinsdag: 11:00–23:00
woensdag: 11:00–23:00
donderdag: 11:00–23:00
vrijdag: 11:00–23:00
zaterdag: 11:00–23:00
zondag: 11:00–23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ijssalon Post Ijssalon Post 2 km We hadden gekeken naar de openingsuren op google maps, het zou open geweest zijn dus ...
Recensies
Lekker ijs en heel veel keuze. Was druk maar service was heel vlot.
Obligate stopplaats voor wie op een zonnige namiddag Knokke aandoet. Het lekkere ijs is een omweg waard en het terrasje achter de windschermen zorgt voor binding onder hun klanten: samen één in het ijsjes likken. Altijd rollen wij daar in een gesprek, en dát in Knokke!
Al van kinds af aan ben ik een vaste klant bij Glacier de la Poste. En met reden! Want sinds mijn eerste bolletje ijs hier, ben ik verkocht.
Is beste ijs ooit in Knokke met veel verschillende lekkere smaken. Mijn favorieten zijn Ferrero en Sabayon
Om een of andere reden eet ik bijna nooit ijs. Maar als ik in Knokke ben eet ik meer ijs in 1 dag dan normaliter in een jaar. 1. Omdat de bollen 2x zo groot zijn en 2. Omdat het ijs zo ontzettend lekker is. Vandaag een detour gemaakt om even langs deze plek te gaan door de lovende recensies. En het was de omweg waard. De toonbank was mega lang met zo ontzettend veel smaken dat een smaak kiezen moeilijk was. Uiteindelijk gegaan voor 2 veilige lievelings smaken. De noix figue had grote stukken vijg en de pistache was ook erg lekker. Zelfs de slagroom was lekker stevig en niet te zoet. Ik heb meer dan een uur over het opeten van mijn ijsje gedaan maar de slagroom bleef stevig en de ijs smolt niet snel wellicht omdat het erg koud buiten was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid